NederlandsEngels

Vacature kindcentrum Kajuit

Kindcentrum Kajuit zoekt 2 'groene' pedagogisch medewerkers

We zoeken enthousiaste pedagogisch medewerkers die graag de handen uit de mouwen steken, met passie voor de natuur en deze passie kunnen overbrengen op de kinderen in ons Kindcentrum.

Jij bent graag buiten, fysiek bezig en houdt van dieren. Daarnaast ben je zelfstandig, verantwoordelijk en vooral betrokken, energiek en enthousiast!

Kindcentrum Kajuit werkt met een uitgebreid activiteitenaanbod waarbij de talenten van medewerkers worden ingezet. Wij zijn gericht op natuur, gezond, groen, dus vooral lekker naar buiten!.
Bij ons ben je verzekerd van een gave baan in een leuk team. We werken intensief samen met de basisschool waarmee wij het pand delen.

De vacatures

De vacatures betreffen 18-22 uur en 24-30 uur, welke worden ingezet op de BSO in combinatie met voor- en tussenschoolse opvang. Je werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en eventueel vrijdag.

Ons aanbod

Wij bieden je ruimte om je talenten te ontwikkelen en je kennis te verbreden. Daarnaast hebben wij een fietsplan en de mogelijkheid tot korting op je sportabonnement of museumjaarkaart. Maar, misschien wel het belangrijkste, wij zijn een superleuke organisatie om bij te werken!

Solliciteer NU via solliciteren@vlietkinderen.nl

Meer informatie nodig?

Check onze website of neem contact op met Michèle Dorsman via m.dorsman@vlietkinderen.nl 06 149 399 267 of via 070 317 59 59.

 

Wij kijken naar je uit!

Solliciteer nu Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding Ga naar ouderportaal Ga naar ouderportaal