NederlandsEngels

TSO medewerker bij Vlietkinderen!

Dat is echt een leuke job! 

Wil jij naast je studie/uitkering iets bijverdienen? Ben je even ‘between jobs’? Of, bent u met pensioen maar nog lang niet toe aan de geraniums?

Dan hebben wij een leuke kans voorjou/ u om iets te kunnen betekenen voor kinderen! Hoe? Door een bijdrage te leveren aan een fijne schooldag voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 13  jaar.

Neem snel contact met ons via mail of telefoon, zodat we kunnen onderzoeken of jij in aanmerking komt voor deze baan als begeleider van onze TSO-kinderen. Dan vertellen we jou over de vergoeding die je ontvangt als TSO vrijwilliger.

Vlietkinderen TSO biedt op 12 basisscholen in deze regio, tussenschoolse opvang aan. Een moment tijdens de vaak drukke schooldag, waar kinderen even rustig hun boterhammen kunnen eten, binnen of buiten kunnen spelen, een sportieve of creatieve activiteit kunnen ondernemen. Alles onder begeleiding van mensen zoals u/jij!

Want, je bent zelfstandig, actief, verantwoordelijk, spreekt Nederlands en je vindt het leuk om er te zijn voor de kinderen.

Voor de verschillende basisscholen in Leidschendam-Voorburg en Leidschenveen zijn wij op zoek naar enthousiaste tussenschoolse opvang medewerkers! 

Over de functie

De TSO-teams op de scholen werken onder begeleiding van een TSO-coördinator. Je werkt ongeveer een uur tot anderhalf uur per dag. Je kunt zelf bepalen welke dagen jou het beste uitkomen. De TSO is tijdens schoolweken geopend op alle dagen van de week, behalve de woensdag.
En… je verdient bij Vlietkinderen TSO een aantrekkelijke vrijwilligersvergoeding.

Ervaring als TSO-coördinator

Anja Vrolijk, TSO-coördinator: “De vrijwilligers waarmee ik samenwerk bij de TSO zijn voor mij echt onmisbaar! Zij zijn bevlogen en willen graag een bijdrage leveren. Zij voelen zich door dit werk weer een belangrijke schakel in de maatschappij en dat zijn ze ook!”

Heb je belangstelling, wil je meer weten? 

Neem contact met ons op via 070 317 59 59 of mail naar solliciteren@vlietkinderen.nl

Vermeld in de onderwerpregel van je email: ‘Vrijwilliger bij de TSO’

Wij kijken naar je uit!

Wij kijken naar je uit!

Solliciteer nu Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding Ga naar ouderportaal Ga naar ouderportaal