NederlandsEngels

Sportieve Pedagogisch professional KC CasaMia

Ben jij een sportieve pedagogisch professional en ben je toe aan een creatieve uitdaging? Lees dan snel verder!

Pedagogisch medewerker BSO in combinatie met Peutergym

Voor Casa Mia, gelegen aan de Deventerlaan in het mooie Voorburg Midden zoeken we een pedagogische professional die naast zijn/haar vaste uren op de BSO ook de uitdaging en verantwoordelijk wil dragen om peutergym lessen op verschillende locaties in Leidschendam/Voorburg te verzorgen.

Wat ga je doen?                                                                             

In de ochtend uren ga je als peutergym juf/meester aan de slag om de lessen op verschillende locaties te verzorgen. Je gaat in overleg over hoelang de lessen duren, hoeveel peuters er mee kunnen doen en wat voor materialen je gaat gebruiken. Het is echt aan jou om hier je eigen draai aan te geven! Lijkt het je leuk en wil je jezelf verder ontwikkelen dan is daar zeker mogelijkheid toe! Je zou zeer snel kunnen beginnen met de Nijntje-beweegcursus.

Klaar met de peutergym? Dan begint om 14.30 de volgende uitdaging: de BSO!

Als team BSO Casa Mia zijn we samen verantwoordelijk voor kinderen van 4 tot 7 jaar. Met deze kanjers ga je weer nieuwe avonturen tegemoet. ECHT, AVONTUUR en SAMEN zijn onze kernwaarden. Jij organiseert spellen en speurtochten op het plein, park of in onze eigen gymzaal. Je kan met de kinderen koken, knutselen of muziek maken. Als jij in de kracht van jouw talent gaat staan en dit vertaald naar de kinderen, is alles mogelijk!

Ons team is volop in ontwikkeling en samen bouwen we aan een toekomst waarin we groei voor onszelf en de kinderen bovenaan zetten. Samen dagen we kinderen uit om de wereld te ontdekken en te leren. Door jouw bijdrage aan de ontwikkeling van de kinderen kan je echt een verschil maken.

Wat breng jij mee?

  • Je bent in het bezit van een afgeronde relevante opleiding (zie diplomacheck);
  • Je weet de vertaalslag van het pedagogisch beleid te maken naar kinderen;
  • Natuurlijk ben je enthousiast, betrokken, verantwoordelijk en kun je goed samenwerken;
  • De motivatie om te groeien en te ontwikkelen;

Ons aanbod

  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang, inschaling o.b.v. relevante werkervaring;
  • Een boeiende afwisselende baan voor minimaal 18 uur per week met mogelijkheid tot meer
  • Groei binnen Vlietkinderen door tot pedagogische medewerker 4, pedagogische coach, assistent manager, junior manager en zelfs cluster manager;
  • Ben je bij ons in dienst maak dan gebruik van het fietsplan, korting op sporten of haal de museumjaarkaart;
  • Doe met regelmaat mee aan teamuitjes, bedrijfsfeesten en sportieve toernooien waar je voor niks aan mee mag doen;

Casa Mia is gevestigd in de Professor Casimir basisschool in Voorburg Midden en heeft een nauwe samenwerking met deze school. De samenwerking komt terug in het gezamenlijk gebruik van ruimtes (binnen en buiten) en materialen, maar ook in de overdracht tussen opvang en school. We werken samen aan doorgaande leer- en ontwikkellijnen van opvang naar onderwijs. Casa Mia biedt Peuteropvang en Buitenschoolse opvang voor de kinderen van de Professor Casimirschool.

Interesse?

Solliciteer dan direct via werkenbij@vlietkinderen.nl , graag ontvangen wij jouw CV en korte motivatie voor de functie. Heb je vragen over de functie of wil je even komen kijken op de Casa Mia. Neem dan contact op met Nino Lamping  via 06 27 27 92 23 of n.lamping@vlietkinderen.nl. Mi casa es su casa!

 

Wij kijken naar je uit!

Solliciteer nu Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding