NederlandsEngels

Pedagogisch professionals KC 't Kompas

Kindcentrum ’t Kompas heeft 3 mooie vacatures beschikbaar. Doe je mee?

Welke vacature is voor jou? Kies uit: 

 • Pedagogisch medewerker KDV 0-4 jaar / 25,5 uur per week
 • Pedagogisch medewerker BSO 4-7 jaar / 18-23 uur per week
 • Pedagogisch medewerker BSO CLUB Kompas 8-12 jaar / 18 – 26 uur per week

Er zit vast iets voor jou bij!

Kindcentrum ’t Kompas is een mooie locatie voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar en heeft verschillende groepsruimten waaronder een binnen-zandbak, motorische ruimtes en ateliers. Rondom onze opvanglocatie hebben wij ruime buitenspeelplaatsen voor de kinderen. Dit kindcentrum in de Haagse wijk Leidschenveen is voor de kinderen een vertrouwde omgeving. We werken samen met de naastgelegen basisscholen Walvis en Waterland aan doorgaande leer- ontwikkellijnen. De opvangvormen die we hier aanbieden zijn KDV, PSZ(VE), BSO en VSO.

Lees hieronder meer over de beschikbare vacatures:

Pedagogisch medewerker KDV ‘t Kompas ( 25,5 uur)
Ben jij de pedagogische professional die wij zoeken voor het KDV? Wil jij in een enthousiast team bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen van 0-4 jaar? Lees dan deze vacature! Jij gaat 3 dagen werken in het kinderdagverblijf met de leeftijd van 0-4 jaar. Jouw werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdag. Liever 4 dagen werken? Dit is bespreekbaar!

Pedagogisch medewerker BSO ‘t Kompas (minimaal 18-23 uur per week)
Ben jij de Pedagogische professional die wij zoeken en wil jij op avontuur gaan met kids van 4-7 jaar? Word jij enthousiast van samen werken aan de ontwikkeling van en met kinderen? Lees dan verder over deze vacature:

Jij gaat 3 of 4 dagen werken op de buitenschoolse opvang met de leeftijd van 4-7 jaar. Jij zorgt er voor dat kinderen na een schooldag een plek hebben waar zij zich thuis voelen, zichzelf kunnen ontwikkelen, plezier kunnen maken en op avontuur kunnen gaan. Samen met jouw collega’s neem jij de kinderen mee op avontuur, door actief en creatief met hen aan de slag te gaan. Daarnaast zorg je er voor dat de kinderen krijgen wat zij individueel nodig hebben, zodat ze de volgende dag weer met plezier naar de BSO toe komen.

Pedagogisch medewerker BSO CLUB Kompas (minimaal 18-26 uur per week)
Ben jij sportief en energiek en wil jij avontuurlijke en sportieve activiteiten ondernemen met deze leeftijdsgroep van 8-12 jaar? Lees dan verder over de vacature: 

Jij gaat 3 of 4 dagen werken op de buitenschoolse opvang met de leeftijd van 8-12 jaar. Jij zorgt er voor dat kinderen na een schooldag een plek hebben waar zij zich thuis voelen, zichzelf kunnen ontwikkelen, plezier kunnen maken en op avontuur kunnen gaan. We nemen de kinderen mee op avontuur, door actief, sportief en/of creatief met hen aan de slag te gaan. Daarnaast zorg je er voor dat de kinderen krijgen wat zij individueel nodig hebben, zodat ze de volgende dag weer met plezier naar de BSO toe komen.

Wij vragen van jou:

 • Een afgeronde relevante opleiding (zie diploma check);
 • Je bent een echte professional en sluit aan bij wat de kinderen nodig hebben;
 • Enthousiast en betrokken;
 • Je bent flexibel en je kunt goed samenwerken;
 • Goed kunnen communiceren met ouders/verzorgers en collega’s.

Wij bieden jou:

 • Een boeiende baan;
 • Een jaarcontract met zicht op een vaste aanstelling bij o.a. goed functioneren;
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang (inschaling schaal 6 o.b.v. (relevante) werkervaring;
 • Extra arbeidsvoorwaarden, zoals voordelig aanschaffen van een fiets, een sportabonnement en een museumjaarkaart;
 • De ruimte om je talenten te ontwikkelena. in samenwerking met onze pedagogisch coach;
 • Een enthousiast en bevlogen team;
 • Veel eigen verantwoordelijkheid.

En... je gaat werken bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en kijkt naar groeimogelijkheden vanuit onze kernwaarden Echt, Avontuur en Samen! Ga je mee?

Is je belangstelling gewekt? Solliciteer dan direct via werkenbij@vlietkinderen.nl, graag ontvangen wij jouw CV, motivatie en eventuele behaalde relevante diploma’s.

Twijfel je nog? Neem dan contact op met ons, dan kijken we samen wat bij jou past.

Heb je vragen? Neem dan contact op met: Sonja Bernhart, manager Kindcentrum, via 06 49 37 01 68 of s.bernhart@vlietkinderen.nl.

 

 

 

Wij kijken naar je uit!

Solliciteer nu Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding