NederlandsEngels

Pedagogisch professional KDV Telescoop

Pedagogisch professional voor het KDV van Kindcentrum de Telescoop 27-36 uur.

Ben jij een bevlogen pedagogisch professional, toe aan een nieuwe uitdaging en gemotiveerd om te werken aan de samenwerking met het onderwijs?

KC de Telescoop heeft een nieuw avontuur voor jou! Bij KC de Telescoop zijn we opzoek naar een pedagogische topper voor ons kinderdagverblijf die makkelijk de handen uit de mouwen steekt. In het splinternieuwe gebouw van KC de Telescoop werken we samen met basisschool de Telescoop. We zijn dus opzoek naar iemand die deze samenwerking graag aangaat en makkelijk verbinding weet te leggen. Opvang en onderwijs van KC Telescoop staan samen voor een veilige, betrouwbare en uitdagende speel-leeromgeving, waar kinderen alle kansen krijgen om hun talenten te ontplooien.

Je gaat werken op een 0-4 (verticale) groep in een nieuw team waar veel ruimte is voor eigen inbreng en groei. Ook is er de mogelijkheid om je werkzaamheden op de 0-4 groep te combineren met werken op de babygroep. Jij stimuleert kinderen om zelf een volgende stap in hun ontwikkeling te zetten. Ze mogen zelf leren van echte ervaringen en je laat ieder kind dat op zijn eigen manier doen.  

Wij vragen van jou:

 • Een afgeronde relevante opleiding (zie diplomacheck);
 • Je bent een echte professional en sluit aan bij wat de kinderen nodig hebben;
 • Je bent creatief en neemt initiatief;
 • Je kunt goed communiceren met ouders/verzorgers en collega’s.

Wij bieden jou:

 • Ruimte om je talenten in te zetten;
 • Werken in een splinternieuw gebouw met veel mogelijkheden;
 • Veel uren;
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO kinderopvang;
 • De mogelijkheid om mee te doen aan het fietsenplan;
 • Korting op je sportabonnement;
 • Korting op je museumjaarkaart.

Direct geïnteresseerd?
Solliciteer dan nu gelijk door een mail te sturen naar werkenbij@vlietkinderen.nl met je cv en motivatie.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem contact op met Nanda Meulmeester, manager kindcentrum, via 06-24489028.

Vlietkinderen

Als maatschappelijke kinderopvangorganisatie zijn wij ervan overtuigd dat onze wereld een mooiere plek wordt wanneer iedereen gelijke kansen krijgt om zich te ontwikkelen en wanneer we samen de uitdagingen van nu en de toekomst aanpakken. Ieder kind mag opgroeien tot avonturier, kunstenaar, uitvinder, sporter of wetenschapper, maar bovenal tot wereldburger.

Daarom streven we bij Vlietkinderen ernaar dat iedereen mee mag doen. Met avonturen om jezelf en de wereld te ontdekken en je zo te ontwikkelen. We bieden kinderen een warme, veilige omgeving, waarin ze zichzelf kunnen zijn. Met plezier, professionaliteit en vertrouwen helpen we hen op weg. En uitdagingen vragen om lef en eigen keuzes maken, vallen is zichzelf kunnen zijn. Met plezier, professionaliteit en vertrouwen helpen we hen op weg. En uitdagingen vragen om lef en eigen keuzes maken, vallen is niet erg, bij Vlietkinderen helpen we je weer op te staan. Elke dag een stap vooruit. Elke dag een nieuw avontuur. De toekomst wacht.

Ga je mee?

 

Wij kijken naar je uit!

Solliciteer nu Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding