NederlandsEngels

Pedagogisch professional BSO/onderwijsassistent

Domeinmedewerker KC De Binck (BSO+)

Domeinmedewerker kindcentrum 27 uur, BSO in combinatie met onderwijsassistent

Heb jij lef en zin om in dit gave en nieuwe kindcentrum te werken? Vind jij het een uitdaging om mee te ontwikkelen aan KC De Binck? Dit kindcentrum is een samenwerkingsverband van Lucas onderwijs en Vlietkinderen. Samen werken we in opvang en onderwijs aan de ontwikkeling van kinderen van 0 tot 13 jaar.

Lees over onze vacatures bij KC De Binck!

Jij en jouw collega’s groeien in de rol van pedagogisch professional in dit nieuwe kindcentrum. Samen werken jullie aan de ontwikkeling van de kinderen.

Dat kan nu als domeinmedewerker in de onderwijsdomeinen, als BSO/NSO medewerker in combinatie met werkzaamheden als onderwijsassistent.

Je werkt nauw samen met je (onderwijs) collega’s, zodat de kinderen van het moment van brengen tot aan het ophalen, een vertrouwde en tegelijkertijd prikkelende en uitdagende omgeving ervaren.

Jij en jouw collega’s hebben een belangrijke rol in het uitdragen, uitleggen en uitrollen van onze pedagogische en didactische aanpak voor kinderen van 0-13 jaar. Een aanpak waarmee je de kinderen een stevige basis geeft om verder te bouwen. Jijzelf krijgt daarin ook volop ruimte om nieuwe dingen te leren en jezelf te ontwikkelen, zodat jij ook bouwt aan jouw toekomst.

Wij bieden

 • De mogelijkheid om vanuit de beginfase een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van dit nieuwe kindcentrum. Kortom een omgeving waarin veel ruimte is voor jouw inbreng, enthousiasme, expertise en groei.
 • Coaching en begeleiding door een enthousiast leiderschapsteam op ontdekken, onderzoeken en maken vanuit het *IB gedachtengoed.
 • Een aanstelling van 27 uur op de dinsdag, donderdag en vrijdag. Waarbij de verdeling tussen inzet in onderwijs (09.00-13.30) en opvang (14.00-18.30) evenredig verdeeld is.
 • Mogelijkheden om flexibel extra ingezet te worden binnen het kindcentrum of Vlietkinderen.
 • Groei naar een fulltime aanstelling in de toekomst met de groei van het kindcentrum. 
 • Inschaling conform cao kinderopvang, met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan, korting op je sportabonnement of op je museumjaarkaart. 

Jij bent

 • In het bezit van minimaal een relevant MBO 4 diploma (zie diplomacheck).
 • Net klaar met je opleiding of al een aantal jaar aan de slag als Pedagogisch medewerker.
 • De collega die eigenaarschap en verantwoordelijkheid toont en houdt van pionieren in een nieuwe omgeving met een nieuw team.
 • Iemand met lef en ambitie.
 • Nieuwsgierig en gaat graag met de kinderen op onderzoek.

De Binck, hoe werken we?
Sinds augustus 2022 is ons nieuwe kindcentrum in de Haagse wijk de Binckhorst voor kinderen van 0-13 jaar geopend. In het kindcentrum vormen onderwijs en opvang één geïntegreerd geheel en werken we in domeinen. Kinderen worden op basis van leeftijd in een domein ingedeeld en gedurende de dag begeleid door een team van verschillende professionals (leerkrachten, pedagogisch medewerkers leerkrachtondersteuners en onderwijsassistenten). De overgang tussen onderwijs en opvang is voor de kinderen soepel doordat we gebruik maken van dezelfde ruimtes, regels en routines. Een fijne en veilige plek voor de kinderen.

*We werken zowel bij onderwijs als kinderopvang met het International Baccalaureate (IB) / PYP programme, waarin ‘Onderzoeken’, ‘Ontdekken’ en ‘Maken’ een duidelijke plaats krijgen.

Meer weten over werken bij KC De Binck? Neem dan een kijkje op onze instagrampagina https://www.instagram.com/kcdebinck/ op ons blog https://www.kcdebinck.nl/blog of neem contact op met Mathijs Albers, directeur KC De Binck, via 06-43541064 voor een rondleiding.

Enthousiast geworden en direct solliciteren?
Stuur dan jouw cv en motivatie t.a.v. Mathijs Albers, via malbers@kcdebinck.nl  of naar werkenbij@vlietkinderen.nl

Wij kijken naar je uit!

 

Wij kijken naar je uit!

Solliciteer nu Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding