NederlandsEngels

Pedagogisch ondersteuners op weg naar BBL/PW3

Vacature Pedagogisch ondersteuner met doorgroei naar BBL-leertraject.
Wil jij graag werken in de kinderopvang maar heb jij geen kwalificerend diploma? Wordt dan Pedagogisch ondersteuner bij Vlietkinderen.

Tijdens het werken ontdekken we samen of de kinderopvang bij jou past en als dit zo is start je in maart 2023 in het BBL PW3 traject. 

De functie
Als pedagogisch ondersteuner help jij de pedagogisch medewerkers op de groep. Geen dag is hetzelfde. Jij biedt de extra handen in de dagelijkse hectiek van de locatie. Dit alles met een glimlach op je gezicht en een energieke en vrolijke inzet.

De functie van Pedagogisch ondersteuner is een groei functie. Dit betekent dat je samen met de praktijkopleider werkt aan de gestelde doelen om na een aantal maanden in te stromen in ons BBL PW3 traject. Zodra je in het BBL-traject start (maart 2023) wordt je contract omgezet naar een BBL-contract (schaal 5).

Wat ga je doen?
Jouw liefde en je passie om te werken met kinderen maken dat jij met plezier naar je werk gaat. Je hecht waarde aan een gezellige sfeer en je vindt het leuk om onze pedagogisch medewerkers op de groep te ondersteunen. Je haalt bijv. samen met de pedagogisch medewerker de kinderen uit school, brengt de kinderen naar bed, geeft een flesje, zorgt voor een gezellig fruitmoment en helpt mee tijdens leuke en ontwikkelingsgerichte activiteiten met de kinderen. 

Wie ben jij?

 • Jij bent in het bezit van een niveau 2 diploma, bijv. zorg en welzijn, en wil doorgroeien naar pedagogisch medewerker;
 • Jij bezit een 2F of B1 certificaat op het gebied van mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid;
 • Je kan zelfstandig werken en ziet wat er moet gebeuren;
 • Je hebt een passie voor het werken met kinderen;
 • Je haalt er voldoening uit om de pedagogisch medewerkers te ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden;
 • Je bent 3 dagen per week beschikbaar.

Wat bieden we jou?

 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang (schaal 4);
 • Aangevuld met extra’s zoals een fietsplan of korting op sporten of museumjaarkaart;
 • Een boeiende baan voor 12 tot 24 uur per week;
 • Een contract voor 3-6 maanden met zicht op een BBL-contract;

De ruimte om je te ontwikkelen o.a. in samenwerking met onze praktijkopleider

Is je interesse gewekt? Mail dan jouw motivatie en CV voor 24 oktober 2022 naar werkenbij@vlietkinderen.nl We zullen dan telefonisch contact opnemen om alvast even kennis te maken. Na de sluitingsdatum laten we je via een email weten of we jou uitnodigen voor onze speeddatedag op 2 november, houdt deze datum dus alvast vrij in jouw agenda!
Heb je vragen over deze functie, dan kun je contact opnemen met Jolanda vd Zon, Adviseur Leren en Ontwikkelen via j.vdzon@vlietkinderen.nl.


 

 

 • 12 (minimaal)

Wij kijken naar je uit!

Solliciteer nu Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding Download foto's en schriftje Download foto's en schriftje