NederlandsEngels

BSO 't Kompas zoekt een Pedagogisch medewerker BSO in combi met TSO

Ben jij avontuurlijk, energiek en sportief? Word jij enthousiast van samen werken aan de ontwikkeling van en met kinderen? Lees dan deze vacature!

Wij zoeken een Pedagogisch medewerker voor BSO ‘t Kompas
25-30 uur verdeeld over 4 of 5 dagen

Jij gaat werken op de buitenschoolse opvang van Kindcentrum 't Kompas in combinatie met de TSO van basisschool de Walvis. Jij zorgt ervoor dat kinderen tussen de middag en na een schooldag een plek hebben waar zij zich thuisvoelen, lekker kunnen chillen met hun vriendjes, plezier kunnen maken en op avontuur kunnen gaan. Wij zorgen voor een actief, sportief, creatief, kortom avontuurlijk activiteitenaanbod. Daarnaast zorg je er samen met je collega's voor, dat de kinderen krijgen wat zij individueel nodig hebben om zich optimaal te kunnen ontwikkelen en hun talenten te ontplooien. 

Wij vragen van jou:

 • Een afgeronde relevante opleiding (zie diploma check);
 • Je bent een echte professional en sluit aan bij wat de kinderen nodig hebben;
 • Enthousiast en betrokken;
 • Je bent flexibel en je kunt goed samenwerken;
 • Goed kunnen communiceren met ouders/verzorgers en collega’s.

Wij bieden jou:

Een super leuke organisatie om bij te werken waar leren en ontwikkelen hoog in het vaandel staat! En we bieden je:

 • Een boeiende baan voor minimaal 20 uur per week;
 • Een jaarcontract met zicht op verlenging bij o.a. goed functioneren;
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang (inschaling schaal 6 o.b.v. (relevante) werkervaring;
 • Extra arbeidsvoorwaarden, zoals voordelig aanschaffen van een fiets, een sportabonnement, weekend weg of Hello Fresh pakket;
 • De ruimte om je talenten te ontwikkelena. in samenwerking met onze pedagogisch coach;
 • De mogelijkheid om meer uren (in de ochtend) te werken op het KDV;
 • Veel eigen verantwoordelijkheid.

En het belangrijkste, een organisatie die volop in ontwikkeling is en kijkt naar groeimogelijkheden vanuit onze kernwaarden Echt, Avontuur en Samen!

Is je belangstelling gewekt? Solliciteer dan direct via solliciteren@vlietkinderen.nl, graag ontvangen wij jouw CV, motivatie en eventuele behaalde relevante diploma’s.

Heb je nog vragen, neem dan contact met me op met Sonja Bernhart, 0649370168 of s.bernhart@vlietkinderen.nl.

‘t Kompas

De locatie bevindt zich in Den Haag, Leidschenveen. Bij BSO ‘t Kompas komen kinderen van 4-7  jaar oud. Het enthousiaste team zorgt dagelijks voor uitdagende activiteiten, waar kinderen uit kunnen kiezen. We gaan veel met de kinderen naar buiten en betrekken hen bij het plannen van activiteiten en bij hun wensen met betrekking tot de spel materialen en de inrichting van de locatie.

Vlietkinderen

Als maatschappelijke kinderopvangorganisatie zijn wij ervan overtuigd dat onze wereld een mooiere plek wordt wanneer iedereen gelijke kansen krijgt om zich te ontwikkelen en wanneer we samen de uitdagingen van nu en de toekomst aanpakken. Ieder kind mag opgroeien tot avonturier, kunstenaar, uitvinder, sporter of wetenschapper, maar bovenal tot wereldburger.

Daarom streven we bij Vlietkinderen ernaar dat iedereen mee mag doen. Met avonturen om jezelf en de wereld te ontdekken en je zo te ontwikkelen. We bieden kinderen een warme, veilige omgeving, waarin ze zichzelf kunnen zijn. Met plezier, professionaliteit en vertrouwen helpen we hen op weg. En uitdagingen vragen om lef en eigen keuzes maken, vallen is zichzelf kunnen zijn. Met plezier, professionaliteit en vertrouwen helpen we hen op weg. En uitdagingen vragen om lef en eigen keuzes maken, vallen is niet erg – bij Vlietkinderen helpen we je weer op te staan. Elke dag een stap vooruit. Elke dag een nieuw avontuur. De toekomst wacht.

Ga je mee?

Wij kijken naar je uit!

Solliciteer nu Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding Ga naar ouderportaal Ga naar ouderportaal