NederlandsEngels

Pedagogisch medewerker PSZ 3+, BSO en onderwijs | KC De Telescoop

Met trots openen wij begin 2023 ons nieuwe Kindcentrum de Telescoop samen met Basisschool PiusX in een gloednieuw gebouw. 

Per heden zijn wij opzoek naar jou om samen het avontuur aan te gaan en er een echt succes van te maken. Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende baan in de kinderopvang? En zit pedagogisch handelen en communiceren in je bloed? Dan zoeken we jou!  

Wij zoeken pedagogisch medewerkers die zich bewust zijn van de bijdrage die wij kunnen leveren aan het opgroeien van kinderen. Iemand die kinderen rust en veiligheid biedt. Hun signalen goed leest en hiermee aan de slag gaat.  Jij hebt van spelend ontwikkelen, verzorgen en begeleiden van jonge kinderen je vak gemaakt. Je bent trots op je talenten die je ook graag inzet om het beste in de kinderen naar boven te halen. 

Wij vragen van jou:

 • Een afgeronde relevante opleiding zoals MBO PW 3 / 4;
 • Jij bent een echte professional en sluit aan bij wat de kinderen nodig hebben;
 • Je bent flexibel en je kunt goed samenwerken;
 • Je kunt helder communiceren met ouders/verzorgers en collega’s.

Wij bieden jou:

Een super leuke organisatie om bij te werken waar leren en ontwikkelen hoog in het vaandel staat! En we bieden je:

 • Een boeiende baan voor minimaal 18 uur per week;
 • Een jaarcontract met zicht op verlenging bij o.a. goed functioneren;
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang (inschaling schaal 6 o.b.v. (relevante) werkervaring;
 • Extra arbeidsvoorwaarden
 • De ruimte om je talenten te ontwikkelen in samenwerking met onze pedagogisch coach;
 • De mogelijkheid om meer uren (in de ochtend) te werken op het KDV of binnen de school;
 • Veel eigen verantwoordelijkheid.

En het belangrijkste, een organisatie die volop in ontwikkeling is en kijkt naar groeimogelijkheden vanuit onze kernwaarden Echt, Avontuur en Samen!

Is je belangstelling gewekt? Solliciteer dan direct via solliciteren@vlietkinderen.nl, graag ontvangen wij jouw CV, motivatie en eventuele behaalde relevante diploma’s.

Heb je nog vragen, neem dan contact met me op met Linde van Kooten, manager kindcentrum, via 06 160 69 288.

Vlietkinderen

Als maatschappelijke kinderopvangorganisatie zijn wij ervan overtuigd dat onze wereld een mooiere plek wordt wanneer iedereen gelijke kansen krijgt om zich te ontwikkelen en wanneer we samen de uitdagingen van nu en de toekomst aanpakken. Ieder kind mag opgroeien tot avonturier, kunstenaar, uitvinder, sporter of wetenschapper, maar bovenal tot wereldburger.

Daarom streven we bij Vlietkinderen ernaar dat iedereen mee mag doen. Met avonturen om jezelf en de wereld te ontdekken en je zo te ontwikkelen. We bieden kinderen een warme, veilige omgeving, waarin ze zichzelf kunnen zijn. Met plezier, professionaliteit en vertrouwen helpen we hen op weg. En uitdagingen vragen om lef en eigen keuzes maken, vallen is zichzelf kunnen zijn. Met plezier, professionaliteit en vertrouwen helpen we hen op weg. En uitdagingen vragen om lef en eigen keuzes maken, vallen is niet erg – bij Vlietkinderen helpen we je weer op te staan. Elke dag een stap vooruit. Elke dag een nieuw avontuur. De toekomst wacht.

Ga je mee?

 • 18-26

Wij kijken naar je uit!

Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding Download foto's en schriftje Download foto's en schriftje