NederlandsEngels

Pedagogisch medewerker kindcentrum De Lusthof

Pedagogisch medewerker in Voorburg, 20-24 uur per week

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de kinderopvang en wil je werken in een kindcentrum op de BSO in combinatie met TSO? Stop dan met zoeken en lees snel verder! Wij hebben een mooie vacature voor een breed inzetbare, creatieve en sportieve pedagogisch medewerker voor onze locatie kindcentrum De Lusthof in Voorburg.

Kindcentrum De Lusthof is er voor kinderen van 2 tot en met 8 jaar. We bieden hier peuter- en buitenschoolse opvang aan en opvang voor aanvang schooltijd. De kinderen van 8 jaar en ouder gaan naar onze BSO Break Out!, deze locatie ligt temidden van de sportvelden en is heel geschikt voor de oudere leeftijdsgroep. Kindcentrum De Lusthof is aangebouwd aan R.K. Basisschool De Lusthof, dus wij werken nauw samen met deze school. Er is een ruim gevarieerd activiteitenaanbod, toegespitst op de verschillende leeftijden in dit kindcentrum. Vanzelfsprekend spelen we veel buiten, dit kan veilig op het grote omheinde speelplein van de Lusthof of bij het speeltuintje in de wijk.

 

Wat breng jij mee?

  • Je bent in het bezit van een afgeronde relevante opleiding (zie diplomacheck);
  • Een professional die weet perfect aan te sluiten op wat de kinderen nodig hebben;
  • Natuurlijk ben je enthousiast, betrokken, verantwoordelijk, zelfstandig en kunt goed samenwerken;
  • Goed in het communiceren met ouders/verzorgers en collega’s.

Ons aanbod

  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang, inschaling o.b.v. relevante werkervaring;
  • Aangevuld met allerlei leuke extra’s zoals een fietsplan of een korting op je sportabonnement;;
  • Een boeiende baan voor minimaal 20-24 uur per week op maandag, dinsdag en donderdag en in overleg woensdag of vrijdag;
  • De ruimte om je talenten te ontwikkelen en je kennis te verbreden;
  • Maar, misschien wel het belangrijkste, wij zijn een superleuke organisatie om bij te werken!

 

Vlietkinderen

Als maatschappelijke kinderopvangorganisatie zijn wij ervan overtuigd dat onze wereld een mooiere plek wordt wanneer iedereen gelijke kansen krijgt om zich te ontwikkelen en wanneer we samen de uitdagingen van nu en de toekomst aanpakken. Ieder kind mag opgroeien tot avonturier, kunstenaar, uitvinder, sporter of wetenschapper, maar bovenal tot wereldburger.

Daarom streven we bij Vlietkinderen ernaar dat iedereen mee mag doen. Met avonturen om jezelf en de wereld te ontdekken en je zo te ontwikkelen. We bieden kinderen een warme, veilige omgeving, waarin ze zichzelf kunnen zijn. Met plezier, professionaliteit en vertrouwen helpen we hen op weg. En uitdagingen vragen om lef en eigen keuzes maken, vallen is zichzelf kunnen zijn. Met plezier, professionaliteit en vertrouwen helpen we hen op weg. En uitdagingen vragen om lef en eigen keuzes maken, vallen is niet erg – bij Vlietkinderen helpen we je weer op te staan. Elke dag een stap vooruit. Elke dag een nieuw avontuur. De toekomst wacht. 

Ga je mee?

 

Interesse?

Solliciteer dan direct via solliciteren@vlietkinderen.nl, graag ontvangen wij jouw CV, motivatie en eventuele behaalde relevante diploma’s.

Heb je nog vragen, neem dan contact met me op met Daisy Veenstra, manager kinderopvang, 06-21419277.

Wij kijken naar je uit!

Solliciteer nu Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding Download foto's en schriftje Download foto's en schriftje