NederlandsEngels

Pedagogisch medewerker KDV Pukkie

Ben jij de creatieve en enthousiaste pedagogische professional die wij zoeken? KDV Pukkie heeft een nieuw avontuur voor jou!

Pedagogisch medewerker KDV Pukkie 36 uur (Voorburg Noord)

Kinderdagverblijf Pukkie zoekt per 1 mei 2023 een pedagogisch medewerker op een verticale groep, 'de Vosjes' op maandag t/m donderdag. Liever eerder starten?! Je kunt al op 19 april beginnen!

Als je op de vosjes komt werken ben je verzekerd van 2 hele fijne, assertieve collega's die er echt zijn voor de kinderen. Niets is te gek en eigen inbreng wordt erg gewaardeerd!

Bij Pukkie werken we met vier verticale groepen en een babygroep. Dit houdt in dat de leeftijden op de groepen variëren van 0 tot 4 jaar. Kinderdagverblijf Pukkie is een begrip in Voorburg Noord, iedere dag een feestje voor uw kind. Samen spelen, samen delen, samen leren!

Wij zoeken een pedagogische topper die ons bevlogen team aanvult. Iedere dag werken we samen om de kinderen de ruimte te geven om zichzelf en de wereld te ontdekken. Enthousiasme en betrokkenheid staan hierbij hoog in het vaandel.

In de functie van pedagogisch medewerker lever jij een bijdrage aan de ontwikkeling van de kinderen bij Pukkie. Je bent hier elke dag bewust mee bezig door op een creatieve manier invulling te geven aan het dagprogramma van de kinderen. Dit doe je naast de basis verzorging van de kinderen. Jij biedt de kinderen rust en veiligheid door te kijken naar de signalen van elk kind en daar op de juiste manier op te reageren.

Jij bent:

 • In het bezit van een afgeronde relevante opleiding (zie diplomacheck Kinderopvang);
 • Een professional en weet perfect aan te sluiten op wat de kinderen nodig hebben;
 • Creatief en breed inzetbaar;
 • Enthousiast en betrokken, met een groot hart voor kinderen;
 • Flexibel en kunt goed samenwerken;
 • Nieuwsgierig naar de nieuwe ontwikkelingen op de locatie;
 • Goed in het communiceren met ouders/verzorgers en collega’s.

Wij bieden jou als pedagogisch medewerker:

 • Een boeiende baan voor 36 uur per week;
 • De ruimte om je talenten te ontwikkelen;
 • Veel eigen verantwoordelijkheid;
 • Passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang;
 • Korting op een fietsplan, je sportabonnement of museumjaarkaart;
 • Maar, misschien wel het belangrijkste, wij zijn een superleuke organisatie om bij te werken!

Vlietkinderen is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie met kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvanglocaties in Leidschendam-Voorburg en Den Haag.

Wij bieden kinderen een veilige, plezierige omgeving voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Dit garanderen we door het leveren van goede kwaliteit, in een veilige omgeving, met gekwalificeerde pedagogische medewerkers én een divers en ontwikkelingsgericht aanbod van spel en activiteiten, toegerust op de verschillende leeftijden.

Enthousiast? Solliciteer dan direct via werkenbij@vlietkinderen.nl, graag ontvangen wij jouw CV, motivatie en eventuele behaalde relevante diploma’s.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Daisy Veenstra, manager kinderopvang, via D.veenstra@vlietkinderen.nl of bel me via 0621419277.

 

 

Wij kijken naar je uit!

Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding