NederlandsEngels

Pedagogisch medewerker KDV Piggelmee (baby's)

Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan in de kinderopvang? En zit pedagogisch handelen en omgaan met baby’s in je bloed? Dan zoeken we jou!  

Pedagogisch medewerker(s) babygroep KDV Piggelmee 26 uur (3 dagen)
Als Pedagogisch medewerker in de babygroep lever jij een bijdrage aan de ontwikkeling van baby’s bij Piggelmee. Je bent hier elke dag bewust mee bezig. Dit doe je door op een creatieve manier invulling te geven aan het dagprogramma van de kinderen, naast de basisverzorging. Jij biedt de kinderen rust en veiligheid door te kijken naar de signalen van ieder kind en daar op de juiste manier op te reageren. Jij ontwikkelt jezelf en zet je eigen talent in om het beste uit de kinderen te halen.

Wij bieden jou:
Een superleuke organisatie om bij te werken waar leren en ontwikkelen hoog in het vaandel staat! Je gaat werken op een net nieuwe ingerichte locatie waar zowel persoonlijke- als pedagogische ontwikkelingen belangrijk is. Plezier staat voorop!

 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang inschaling o.v.b. (relevante) werkervaring.
 • Aangevuld met extra’s zoals een fietsplan en korting op sporten.
 • Een boeiende baan voor 26 uur per week vast op de babygroep.
 • Een jaarcontract met zicht op verlenging bij o.a. goed functioneren.
 • De ruimte om je te ontwikkelen o.a. in samenwerking met onze pedagogisch coach.
 • Veel eigen verantwoordelijkheid.

Jij bent:

 • In het bezit van een afgeronde relevante opleiding (zie diplomacheck);
 • Een professional en weet perfect aan te sluiten op wat de kinderen nodig hebben;
 • Rustig, lief en betrokken, met een groot hart voor kinderen;
 • Flexibel en je kunt goed samenwerken;
 • Nieuwsgierig naar de nieuwe ontwikkelingen op de nieuw ingerichte locatie;
 • Goed in het communiceren met ouders/verzorgers en collega’s.

Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Margreet Punter, Manager kinderopvang, m.punter@vlietkinderen.nl of 0621934299.

Of solliciteer direct en stuur je motivatiebrief met CV naar solliciteren@vlietkinderen.nl.

Kinderdagverblijf Piggelmee, is een heel aantrekkelijk kinderdagverblijf, met een rustige en huiselijke inrichting. Er zijn vijf groepen, inclusief een babygroep. De centraal gelegen grote speelhal met uitdagende hoeken, biedt veel ruimte voor allerlei activiteiten. Er is ook een 'babytuin' en er staan kindveilige speeltoestellen. Rondom het kinderdagverblijf ligt een fijne groene buitenruimte.

Vlietkinderen

Als maatschappelijke kinderopvangorganisatie zijn wij ervan overtuigd dat onze wereld een mooiere plek wordt wanneer iedereen gelijke kansen krijgt om zich te ontwikkelen en wanneer we samen de uitdagingen van nu en de toekomst aanpakken. Ieder kind mag opgroeien tot avonturier, kunstenaar, uitvinder, sporter of wetenschapper, maar bovenal tot wereldburger.

Daarom streven we bij Vlietkinderen ernaar dat iedereen mee mag doen. Met avonturen om jezelf en de wereld te ontdekken en je zo te ontwikkelen. We bieden kinderen een warme, veilige omgeving, waarin ze zichzelf kunnen zijn. Met plezier, professionaliteit en vertrouwen helpen we hen op weg. En uitdagingen vragen om lef en eigen keuzes maken, vallen is zichzelf kunnen zijn. Met plezier, professionaliteit en vertrouwen helpen we hen op weg. En uitdagingen vragen om lef en eigen keuzes maken, vallen is niet erg – bij Vlietkinderen helpen we je weer op te staan. Elke dag een stap vooruit. Elke dag een nieuw avontuur. De toekomst wacht!

Ga je mee?

Wij kijken naar je uit!

Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding Download foto's en schriftje Download foto's en schriftje