NederlandsEngels

Pedagogisch medewerker KDV | KC Trampoline

Pedagogisch medewerker KDV 32-36 uur - KC Trampoline (Leidschendam)

Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van de kinderen vanaf nul jaar. Je bent hier elke dag bewust mee bezig door op een creatieve manier invulling te geven aan het dagprogramma van de kinderen. Dit doe je naast de basisverzorging van de kinderen. Jij biedt de kinderen rust en veiligheid door te kijken naar de signalen van elk kind en daar op de juiste manier op te reageren. Jij ontwikkelt jezelf ook en zet je eigen talent in om het beste uit de kinderen te halen.

Jij bent:

 • In het bezit van een relevant diploma (zie diplomacheck);
 • Een echte professional en sluit aan bij wat de kinderen nodig hebben;
 • Enthousiast en betrokken;
 • Flexibel en je kunt goed samenwerken;
 • Goed in de communicatie met ouders/verzorgers en collega’s.

Wij bieden jou:

 • Een boeiende baan voor 32-36 uur per week, binnen een kindcentrum waar de samenwerking met onderwijs een sleutel is voor de ontwikkeling van de kinderen;
 • Een jaarcontract met zicht op verlenging bij o.a. goed functioneren;
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang (inschaling schaal 6 o.b.v. (relevante) werkervaring;
 • Extra arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan of korting op je sportabonnement of museumjaarkaart;
 • De ruimte om je talenten te ontwikkelena. in samenwerking met onze pedagogisch coach;
 • Veel eigen verantwoordelijkheid.

En het belangrijkste, een organisatie die volop in ontwikkeling is en kijkt naar groeimogelijkheden vanuit onze kernwaarden echt, samen en avontuur! Ga je mee?

Kindcentrum Trampoline

In de mooie groene wijk Duivenvoorde in gemeentekern Leidschendam vind je Kindcentrum Trampoline, een fantastisch nieuw gebouw voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar, dat ruimte biedt aan onderwijs en opvang onder één dak.

Een kindcentrum waar ieder kind gezien wordt en waar een bevlogen team werkt aan doorgaande leer/ontwikkellijnen om alle kinderen een kans te geven op een goede start op weg naar de toekomst. Alles onder één dak: onderwijs, dag- en buitenschoolse opvang en peuteropvang. De opvang wordt georganiseerd met de vertrouwde kwaliteit van Vlietkinderen, het onderwijsdeel valt onder het bestuur van Lucas onderwijs.

Vlietkinderen

Vlietkinderen is een professionele kinderopvangorganisatie met kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvanglocaties in Leidschendam-Voorburg en Den Haag.

Wij bieden kinderen een veilige, plezierige omgeving voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Dit garanderen we door het leveren van goede kwaliteit, in een veilige omgeving, met gekwalificeerde pedagogische medewerkers én een divers en ontwikkelingsgericht aanbod van spel en activiteiten, toegerust op de verschillende leeftijden.

Is je belangstelling gewekt? Solliciteer dan direct via werkenbij@vlietkinderen.nl, graag ontvangen wij jouw CV en motivatie voor de vacature van PM bij Trampoline. Heb je vragen over de vacature? Stel deze aan Femke Stadhouders, 06 14 53 56 25

Wij kijken naar je uit!

Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding