NederlandsEngels

Pedagogisch medewerker KC Trampoline

Ben jij avontuurlijk, energiek en sportief? Word jij enthousiast van samen werken aan de ontwikkeling van en met kinderen? Lees dan deze vacature!

Pedagogisch medewerker BSO Trampoline (26 uur per week)

Jij gaat 5 dagen (of minder als je wilt), werken op de buitenschoolse opvang. Jij zorgt er voor dat kinderen na een schooldag een plek hebben waar zij zich thuis voelen, zichzelf kunnen ontwikkelen, plezier kunnen maken en op avontuur kunnen gaan. We nemen de kinderen mee op avontuur, door actief, sportief en/of creatief met hen aan de slag te gaan. Verder zorg je er voor dat de kinderen krijgen wat zij individueel nodig hebben, zodat ze de volgende dag weer met plezier naar de BSO toe komen.

Daarnaast werken wij intensief samen met basisschool Trampoline, waarmee we een Kindcentrum vormen. Dat betekent dat jij je talenten ook mag gaan inzetten binnen onderwijs. Hier vertel ik je graag meer over in een gesprek!

Kindcentrum trampoline
In de mooie groene wijk Duivenvoorde in gemeentekern Leidschendam vind je Kindcentrum Trampoline, een fantastisch nieuw gebouw voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar, dat ruimte biedt aan onderwijs en opvang onder één dak.

Een kindcentrum waar ieder kind gezien wordt en waar een bevlogen team werkt aan doorgaande leer/ontwikkellijnen om alle kinderen een kans te geven op een goede start op weg naar de toekomst. Alles onder één dak: onderwijs, dag- en buitenschoolse opvang en peuteropvang. De opvang wordt georganiseerd met de vertrouwde kwaliteit van Vlietkinderen, het onderwijsdeel valt onder het bestuur van Lucas onderwijs.

Wij vragen van jou:

 • Een afgeronde relevante opleiding (zie diploma check);
 • Je bent een echte professional en sluit aan bij wat de kinderen nodig hebben;
 • Enthousiast en betrokken;
 • Je bent flexibel en je kunt goed samenwerken;
 • Goed kunnen communiceren met ouders/verzorgers en collega’s.

Wij bieden jou:

Een super leuke organisatie om bij te werken waar leren en ontwikkelen hoog in het vaandel staat! En we bieden je:

 • Een boeiende baan voor 26 uur per week;
 • Een jaarcontract met zicht op verlenging bij o.a. goed functioneren;
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang (inschaling schaal 6 o.b.v. (relevante) werkervaring;
 • Extra arbeidsvoorwaarden, zoals voordelig aanschaffen van een fiets, een sportabonnement of museumjaarkaart;
 • De ruimte om je talenten te ontwikkelen, in samenwerking met onze pedagogisch coach;
 • Veel eigen verantwoordelijkheid.

En het belangrijkste, een organisatie die volop in ontwikkeling is en kijkt naar groeimogelijkheden vanuit onze kernwaarden Echt, Avontuur en Samen! Ga je mee?

Is je belangstelling gewekt? Solliciteer dan direct via werkenbij@vlietkinderen.nl, graag ontvangen wij jouw CV, motivatie en eventuele behaalde relevante diploma’s.

Heb je nog vragen, neem dan contact met me op, Femke Stadhouders, manager kindcentrum, via 06-14 53 56 25 of f.stadhouders@vlietkinderen.nl.

Wij kijken naar je uit!

 

Wij kijken naar je uit!

Solliciteer nu Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding