NederlandsEngels

Pedagogisch medewerker KC De Lusthof

Pedagogisch medewerker kindcentrum BSO De Lusthof in Voorburg, 20-24 uur per week

Wij zoeken jou! Een breed inzetbare, actieve, sportieve Pedagogisch medewerker voor kindcentrum De Lusthof in Voorburg!

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de kinderopvang en wil je werken in een kindcentrum op de BSO? Houd jij van sportieve activiteiten organiseren, vind je het leuk om nieuwe dingen uit te proberen en wil je echt op avontuur met de kinderen? Lees dan verder!  

Als je als Pedagogisch professional op BSO De Lusthof gaat werken, werk je op een goed bezette BSO die bestaat uit 3 groepen. De Lusthof beschikt over een groot buitenterrein met veel leuke speelveldjes in de omgeving. Verder is de BSO in bezit van 3 BSO-bussen wat het mogelijk maakt om er lekker erop uit te gaan! Het team waar je in terecht komt geeft je veel vrijheid om eigen ideeën aan te dragen en uit te voeren!

Kindcentrum De Lusthof is er voor kinderen van 2 tot en met 8 jaar. We bieden hier peuter- en buitenschoolse opvang aan en opvang voor aanvang schooltijd (VSO). De kinderen van 8 jaar en ouder gaan naar onze BSO Break Out!, deze locatie ligt temidden van de sportvelden en is heel geschikt voor de oudere leeftijdsgroep (zie onze andere vacature). Kindcentrum De Lusthof is gehuisvest in het gebouw van RK basisschool De Lusthof, wij werken nauw samen met deze school. Er is een ruim gevarieerd activiteitenaanbod, toegespitst op de verschillende leeftijden in dit kindcentrum. Vanzelfsprekend spelen we veel buiten, dit kan veilig op het grote omheinde speelplein van de Lusthof of bij het speeltuintje in de wijk.

Wat breng jij mee?

  • Je bent in het bezit van een afgeronde relevante opleiding (zie diplomacheck);
  • Een professional die weet perfect aan te sluiten op wat de kinderen nodig hebben;
  • Je bent assertief, toont gemakkelijk initiatief en brengt eigen ideeën in;
  • Natuurlijk ben je enthousiast, betrokken, verantwoordelijk en een echte teamplayer;
  • Goed in het communiceren met ouders/verzorgers en collega’s.

Ons aanbod

  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang, inschaling o.b.v. relevante werkervaring;
  • Aangevuld met leuke extra’s zoals een fietsplan, korting op sporten en korting op een museumjaarkaart;
  • Een boeiende baan voor minimaal 20-24 uur per week op maandag, dinsdag en donderdag en in overleg woensdag of vrijdag;
  • De ruimte om je talenten te ontwikkelen en je kennis te verbreden;
  • Maar, misschien wel het belangrijkste, wij zijn een superleuke organisatie om bij te werken!

Vlietkinderen
Als maatschappelijke kinderopvangorganisatie zijn wij ervan overtuigd dat onze wereld een mooiere plek wordt wanneer iedereen gelijke kansen krijgt om zich te ontwikkelen en wanneer we samen de uitdagingen van nu en de toekomst aanpakken. Ieder kind mag opgroeien tot avonturier, kunstenaar, uitvinder, sporter of wetenschapper, maar bovenal tot wereldburger.

Daarom streven we bij Vlietkinderen ernaar dat iedereen mee mag doen. Met avonturen om jezelf en de wereld te ontdekken en je zo te ontwikkelen. We bieden kinderen een warme, veilige omgeving, waarin ze zichzelf kunnen zijn. Met plezier, professionaliteit en vertrouwen helpen we hen op weg. En uitdagingen vragen om lef en eigen keuzes maken, vallen is niet erg – bij Vlietkinderen helpen we je weer op te staan. Elke dag een stap vooruit. Elke dag een nieuw avontuur. De toekomst wacht.

Ga je mee?

Interesse?

Solliciteer dan direct via werkenbij@vlietkinderen.nl, graag ontvangen wij jouw CV, motivatie en behaalde relevante diploma’s.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Daisy Veenstra, manager kinderopvang, 06-214 19 277.

Wij kijken naar je uit!

Solliciteer nu Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding