NederlandsEngels

Pedagogisch medewerker IKEC de Waterlelie

Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf op IKEC De Waterlelie

17 - 25,5 uur p.w. ± Leidschendam – IKEC De Waterlelie

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de kinderopvang en wil je werken in een kindcentrum? Wil je werken op ons kinderdagverblijf? Stop dan met zoeken en lees snel verder! Wij hebben een mooie vacature voor een bevlogen pedagogisch professional op onze locatie IKEC De Waterlelie.

Profiel                                                                                                         

Hou jij van diversiteit en uitdaging in je werk, in een multiculturele omgeving? En vind je het leuk om samen te werken in een team van opvang en onderwijs professionals? Dan ben jij de pedagogisch medewerker die wij zoeken.

Wat breng jij mee?

  • Je bent in het bezit van een afgeronde relevante opleiding (zie diplomacheck);
  • Een professional die weet perfect aan te sluiten op wat kinderen nodig hebben;
  • Natuurlijk ben je enthousiast, betrokken, verantwoordelijk, zelfstandig en kunt goed samenwerken;
  • en … je vindt het superleuk om een bijdrage te leveren aan ons IKEC!!

Ons aanbod

  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang, inschaling o.b.v. relevante werkervaring;
  • Aangevuld met allerlei leuke extra’s zoals een fietsplan, korting op sporten en korting op je museumjaarkaart;
  • Een boeiende afwisselende baan voor 17 uur of 25 uur per week;
  • De ruimte om je te ontwikkelen.
  • Maar, misschien wel het belangrijkste, wij zijn een superleuke organisatie om bij te werken!

IKEC De Waterlelie is een integraal kind en expertise centrum in ontwikkeling. Ontstaan uit een nauwe samenwerking tussen kernpartners, basisschool de Waterlelie en Vlietkinderen kinderopvang.

De omgeving van het kindcentrum is de multiculturele wijk Prinsenhof in Leidschendam. Het gebouw waarin we ‘wonen’ ligt in een prachtig park met heel veel groene speelruimte, waar we samen met de kinderen mooie avonturen kunnen beleven.

Vlietkinderen

Als maatschappelijke kinderopvangorganisatie zijn wij ervan overtuigd dat onze wereld een mooiere plek wordt wanneer iedereen gelijke kansen krijgt om zich te ontwikkelen en wanneer we samen de uitdagingen van nu en de toekomst aanpakken. Ieder kind mag opgroeien tot avonturier, kunstenaar, uitvinder, sporter of wetenschapper, maar bovenal tot wereldburger.

Daarom streven we bij Vlietkinderen ernaar dat iedereen mee mag doen. Met avonturen om jezelf en de wereld te ontdekken en je zo te ontwikkelen. We bieden kinderen een warme, veilige omgeving, waarin ze zichzelf kunnen zijn. Met plezier, professionaliteit en vertrouwen helpen we hen op weg. En uitdagingen vragen om lef en eigen keuzes maken, vallen is zichzelf kunnen zijn. Met plezier, professionaliteit en vertrouwen helpen we hen op weg. En uitdagingen vragen om lef en eigen keuzes maken, vallen is niet erg – bij Vlietkinderen helpen we je weer op te staan. Elke dag een stap vooruit. Elke dag een nieuw avontuur. De toekomst wacht.

Ga je mee?

Interesse?

Solliciteer dan direct via werkenbij@vlietkinderen.nl, graag ontvangen wij jouw CV, motivatie en eventuele behaalde relevante diploma’s.

Meer informatie? Neem dan contact op met Maarten Sloof, manager kinderopvang, via m.sloof@vlietkinderen.nl of 0614380688.

Wij kijken naar je uit!

Solliciteer nu Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding