NederlandsEngels

Pedagogisch medewerker Break Out!

Pedagogisch medewerker BSO Break Out! (20-28u.)

Wij zoeken een breed inzetbare, actieve en sportieve pedagogisch medewerker! Ben jij op zoek naar een leuke baan op een 8+ BSO? Heb je veel avontuurlijke ideeën? Stop dan met zoeken en lees snel verder! 

Locatie Break Out! is een locatie voor kinderen in de leeftijd van 8 jaar en ouder. Deze locatie heeft als thuisbasis het clubgebouw van handbal vereniging EHC, een bekende 'familie' vereniging in Voorburg.

Break Out! biedt de kinderen veel sport en spelmogelijkheden, maar natuurlijk is er ook aandacht voor techniek en creativiteit. Locatie Break Out!, temidden van de sportvelden, biedt de mogelijkheid voor veel leuke, sportieve en uitdagende activiteiten. 

Wat breng jij mee?

 • Je bent in het bezit van een afgeronde relevante opleiding (zie diplomacheck);
 • Je hebt een BSO-bus (Stint) besturingsbewijs (of bent bereid deze te halen);
 • Je bent een assertieve collega met veel eigen ideeën en inbreng;
 • Je bent een sportieve en creatieve professional die weet perfect aan te sluiten op wat de kinderen nodig hebben;
 • Je bent flexibel en hebt veel creatieve en avontuurlijke ideeën;
 • Natuurlijk ben je enthousiast en betrokken kunt goed samenwerken met je collega’s en met ouders/verzorgers. 

Ons aanbod

 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang, inschaling o.b.v. relevante werkervaring;
 • Aangevuld met leuke extra’s zoals een fietsplan, korting op sporten of op je museumjaarkaart;
 • Een boeiende baan voor minimaal 20-28 uur per week op maandag, dinsdag en donderdag (woensdag en vrijdag zijn flexibel)
 • De ruimte om je talenten te ontwikkelen en je kennis te verbreden;
 • Maar, misschien wel het belangrijkste, wij zijn een superleuke organisatie om bij te werken! Een organisatie die volop in ontwikkeling is en kijkt naar talenten vanuit onze kernwaarden Echt, Avontuur en Samen. Ga je mee?

Ga jij met ons mee op avontuur?

Solliciteer dan direct via werkenbij@vlietkinderen.nl, graag ontvangen wij jouw CV, motivatie en eventuele behaalde relevante diploma’s.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Daisy Veenstra, manager kinderopvang, 06 214 19 277

Vlietkinderen
Als maatschappelijke kinderopvangorganisatie zijn wij ervan overtuigd dat onze wereld een mooiere plek wordt wanneer iedereen gelijke kansen krijgt om zich te ontwikkelen en wanneer we samen de uitdagingen van nu en de toekomst aanpakken. Ieder kind mag opgroeien tot avonturier, kunstenaar, uitvinder, sporter of wetenschapper, maar bovenal tot wereldburger.

Daarom streven we bij Vlietkinderen ernaar dat iedereen mee mag doen. Met avonturen om jezelf en de wereld te ontdekken en je zo te ontwikkelen. We bieden kinderen een warme, veilige omgeving, waarin ze zichzelf kunnen zijn. Met plezier, professionaliteit en vertrouwen helpen we hen op weg. En uitdagingen vragen om lef en eigen keuzes maken, vallen is zichzelf kunnen zijn. Met plezier, professionaliteit en vertrouwen helpen we hen op weg. En uitdagingen vragen om lef en eigen keuzes maken, vallen is niet erg – bij Vlietkinderen helpen we je weer op te staan. Elke dag een stap vooruit. Elke dag een nieuw avontuur. De toekomst wacht.

 

Wij kijken naar je uit!

Solliciteer nu Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding