NederlandsEngels

Vacature Manager Kindcentrum (schaal 11)

Manager Kindcentrum (schaal 11)

Onze organisatie is vol op in ontwikkeling en onze ambitie is groot. Dit vraagt creativiteit, veranderkracht, optimale samenwerking, klantgerichtheid en reflecterend vermogen van iedereen binnen onze organisatie. Op dit moment zoeken wij een manager Kindcentrum die hier een bijdrage aanlevert.

 

Als Manager Kindcentrum (schaal 11) bij Vlietkinderen realiseer je een belangrijk deel van onze strategische koers door, samen met je teams, invulling te geven aan de samenwerking met het onderwijs. Als manager Kindcentrum ben je verantwoordelijk de dagelijkse gang van zaken voor de kinderopvang (kinderdagverblijf, BSO en peuterspeelzaal) binnen een kindcentrum in ontwikkeling. Terwijl je zorgt voor de realisatie van de doelstellingen van de organisatie op basis van jaarplannen en begroting, ben je in nauwe afstemming met je onderwijscollega over de doorgaande lijn van 0 - 12. Hierbij stimuleer je je medewerkers mee te doen en biedt je hen de ruimte hun talenten te ontwikkelen en in te zetten.

 

Wij zoeken een klantgerichte, communicatieve, nieuwsgierige, ondernemende verbinder met een prettige, open houding. Je bent makkelijk benaderbaar, staat open voor veranderingen en je beschikt over stevigheid en overtuigingskracht. Je hebt een gezonde ambitie en het vermogen om ‘out of the box’ te denken. In deze rol met uiteenlopende werkzaamheden weet je de juiste prioriteiten te stellen en waar mogelijk zaken te delegeren.


We vragen:

  • Minimaal een afgeronde Hbo-opleiding
  • Ruim 5 jaar ervaring als manager/leidinggevende
  • Affiniteit met pedagogiek en basisonderwijs
  • Kennis van en inzicht in groepsdynamische processen, personeels- en financieel beleid.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Vlietkinderen biedt je een verantwoordelijke, zelfstandige rol in een professionele, continu in beweging zijnde organisatie.
  • Je bent onderdeel van een team managers; maatschappelijk betrokken en bevlogen in hun werk.
  • Deelname aan het Vlietkinderen leiderschapstraject ‘Ruimte voor groei’.
  • De functie betreft 32 uur, schaal 11, CAO kinderopvang.

 

Deze baan op jouw lijf geschreven?
Solliciteer dan direct! Dit kan via een email met je motivatie en CV aan solliciteren@vlietkinderen.nl. Heb je meer informatie nodig kijk dan op www.vlietkinderen.nl of neem contact op met Patricia Geers, manager Kindcentra via 06 10 94 68 79. De sluitingsdatum voor deze vacature is op 22 oktober 2021.

 

Wij kijken naar je uit!

Solliciteer nu Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding Ga naar ouderportaal Ga naar ouderportaal