NederlandsEngels

Vacature | Manager Kindcentrum bij Vlietkinderen

Onze organisatie is volop in ontwikkeling en onze ambitie is groot. Dit vraagt creativiteit, veranderkracht, optimale samenwerking, klantgerichtheid en reflecterend vermogen van iedereen binnen onze organisatie. Jij vindt het fantastisch om hier een bijdrage aan te leveren.

Als Manager Kindcentrum (schaal 11) bij Vlietkinderen

Realiseer je een belangrijk deel van onze strategische koers door, samen met je teams, invulling te geven aan de samenwerking met het onderwijs. Als manager Kindcentrum ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van de kinderopvang (kinderdagverblijf, BSO en peuterspeelzaal) binnen een kindcentrum in ontwikkeling. Naast dat je zorgt voor de realisatie van de doelstellingen van de organisatie op basis van jaarplannen en een begroting, ben je in nauwe afstemming met je onderwijscollega over de doorgaande lijn van 0 - 12. Hierbij stimuleer je je medewerkers mee te doen en biedt je hen de ruimte om hun talenten te ontwikkelen en in te zetten.

Wij zoeken

Een klantgerichte, communicatieve, nieuwsgierige, ondernemende verbinder met een prettige, open houding. Je bent makkelijk benaderbaar, staat open voor veranderingen en je beschikt over stevigheid en overtuigingskracht. Je hebt een gezonde ambitie en het vermogen om ‘out-of-the-box’ te denken. In deze rol met uiteenlopende werkzaamheden weet je de juiste prioriteiten te stellen en waar mogelijk zaken te delegeren.

We vragen:

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding;
  • Ruim 5 jaar ervaring als manager/ leidinggevende;
  • Affiniteit met pedagogiek en basisonderwijs;
  • Kennis van en inzicht in groepsdynamische processen, personeels- en financieel beleid.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Vlietkinderen biedt je een verantwoordelijke, zelfstandige rol in een professionele, continu in beweging zijnde organisatie;
  • Je bent onderdeel van een team managers; maatschappelijk betrokken en bevlogen in hun werk;
  • Deelname aan het Vlietkinderen leiderschapstraject ‘Ruimte voor groei’;
  • De functie betreft 24-32 uur, schaal 11, CAO-kinderopvang.

Is deze baan op jouw lijf geschreven?
Solliciteer dan direct! Dit kan via een e-mail met je motivatie en CV aan solliciteren@vlietkinderen.nl. Heb je meer informatie nodig kijk dan op www.vlietkinderen.nl of neem contact op met Patricia Geers, manager Kindcentra via 06 10 94 68 79. De sluitingsdatum voor deze vacature is op 4 november 2020. 

Wij kijken naar je uit!

Solliciteer nu Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding Ga naar ouderportaal Ga naar ouderportaal