NederlandsEngels

Kindcentrum Splash zoekt een pedagogisch medewerker voor de BSO

Bij Kindcentrum Splash is voor kinderen veel te beleven. Het is een kleinschalige en knusse locatie met een uitgebreid activiteitenaanbod op het gebied van creativiteit, sport en spel. Er is ook een mooie techniekruimte waar onze 'techneuten' lekker kunnen experimenteren. We werken natuurlijk samen met de naastgelegen basisschool Zonnewijzer, maar ook kinderen van basisschool De Wegwijzer zijn van harte welkom!

Jij bent verantwoordelijk en zelfstandig en kunt goed samenwerken. Jij houdt van plezier maken, spelen en allerlei activiteiten bedenken en wilt je talenten graag inzetten en daarmee het beste in de kinderen naar boven halen.  

De vacature betreft 28 uur, verdeeld over 5 dagen, vanaf 15 september. Vanaf 1 december werk je 18 uur verdeeld over 3 dagen. (maandag, dinsdag en donderdag)

Wij bieden je ruimte om je talenten te ontwikkelen en je kennis te verbreden. Daarnaast hebben wij een fietsplan en de mogelijkheid tot korting op je sportabonnement of museumjaarkaart. Maar, misschien wel het belangrijkste, wij zijn een superleuke organisatie om bij te werken!

Solliciteer NU via solliciteren@vlietkinderen.nl

Meer informatie nodig?
Check onze website of neem contact op met Chantal Roodakkers via c.roodakkers@vlietkinderen.nl 06 12 62 88 97 of via 070 317 59 59.

Wij kijken naar je uit!

Solliciteer nu Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding Ga naar ouderportaal Ga naar ouderportaal