NederlandsEngels

Kindcentrum Balans heeft ruimte om te groeien

Kindcentrum Balans bouwt in Leidschenveen samen met het onderwijs aan een integraal kindcentrum (IKC). Wil jij deel uit maken van een geweldig enthousiaste en dynamische groep professionals?  

Ben jij pedagogisch sterk, enthousiast, verantwoordelijk, creatief en ook zelfstandig? Kan jij daarnaast goed samenwerken, goed communiceren met ouders/verzorgers en natuurlijk ook prima Nederlands spreken en schrijven? Herken je jezelf in de visie van Balans; Iedereen zien, wendbaar ontwikkelen, samen in onze kracht staan en helder & dynamisch zijn?

De vacature betreft ongeveer 20 uur, welke worden ingezet op de BSO in combinatie met de VSO en het KDV (peuterspeelzaalgroep). Je werkdagen zijn dinsdag, donderdag en vrijdag. Er zijn ook mogelijkheden om in het onderwijs te ondersteunen en daardoor de contracturen te verhogen.

 

Wij bieden je ruimte om je talenten te ontwikkelen en je kennis te verbreden. Daarnaast hebben wij een fietsplan en de mogelijkheid tot korting op je sportabonnement of museumjaarkaart. Maar, misschien wel het belangrijkste, wij zijn een superleuke organisatie om bij te werken!


Meer informatie nodig?
Check onze website of neem contact op met Vanessa van Zee via v.vanzee@vlietkinderen.nl of via 070 317 59 59.

Ben je in het bezit van een diploma met niveau 4 dat is erkend in de CAO Kinderopvang of ben je bereid om een niveau 4 opleiding te volgen? Solliciteer NU via solliciteren@vlietkinderen.nl

Wij kijken naar je uit!

Solliciteer nu Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding Ga naar ouderportaal Ga naar ouderportaal