NederlandsEngels

Junior HR Adviseur

Junior HR adviseur 

Wij hebben plek om een starter binnen het HR-werkveld de kneepjes van het vak te leren. Binnen ons team van HR, onderdeel van de afdeling HR & Pedagogiek staat de ontwikkeling van mensen centraal. Vanuit het pedagogisch beleid wordt bij HR de vertaalslag gemaakt naar wat de medewerkers nodig hebben. Wij bieden expertise, ondersteunen en adviseren managers en medewerkers bij allerhande HR-vraagstukken. Onze HR Adviseurs doen dit op operationeel, tactisch en strategisch niveau. 

Functieomschrijving:
Binnen onze organisatie is de functie van Junior HR adviseur een nieuwe functie. Met elkaar geven we de functie gaandeweg vorm. In deze functie kom je in ieder geval in aanraking met alle facetten van het HR-vak. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het zijn van eerste aanspreekpunt van een aantal managers. Dat combineren we met HR-overstijgende werkzaamheden zoals werving en selectie en het opstellen van een HR handboek. Daarnaast neem je deel aan HR projecten zoals verzuim, leren & ontwikkelen en on- en offboarding, etc.

Wat hebben wij jou te bieden?
Je komt te werken in een (best) jong team, waar humor en het ‘wij-gevoel’ belangrijk is. Daarnaast bieden we je ook: 

  • We bieden je een inspirerende werkomgeving in een maatschappelijke organisatie.
  • Je bent onderdeel van de HR-afdeling die bij voltallige bezetting bestaat uit: twee HR medewerkers, een (senior) HR Adviseur, een Adviseur Leren en ontwikkelen en een HR manager. Half oktober start reeds één junior HR adviseur en wij hebben ruimte voor nog een junior HR adviseur.
  • Arbeidsvoorwaarden op basis van de cao kinderopvang, (schaal 8).
  • Deelname aan ons leiderschapsprogramma Ruimte voor groei.
  • Wij werken op een hybride manier. Dat bekent dat we thuiswerken en werken op kantoor/ locaties afwisselen afhankelijk van de aard van het werk.

Gewenste kandidaat:
Je bent klantgericht, makkelijk benaderbaar, hebt gevoel voor humor en je beschikt natuurlijk over HR kennis. Je hebt een proactieve en doortastende houding en wil je graag verder ontwikkelen.

We vragen:

  • Een afgeronde Hbo/WO-opleiding op het gebied van Human Resources.
  • Minimaal 24 uur per week beschikbaar.
  • Goede digitale vaardigheden is een must. 

Solliciteren?
Stuur je CV en motivatie naar solliciteren@vlietkinderen.nl 

 Sollicitaties worden gelijk in behandeling genomen. Heb je vragen, neem contact op met Marieke Zweekhorst, 06-14939259.

We streven ernaar dat onze nieuwe collega per 1 december of 1 januari gaat starten.

  • 20 (minimaal)

Wij kijken naar je uit!

Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding