NederlandsEngels

HR adviseur (28-32 uur)

Schaal 10 

Bij Vlietkinderen mag iedereen meedoen! Als maatschappelijke kinderopvangorganisatie in de regio Haaglanden bieden wij kinderen van 0-12 jaar een rijke ontwikkelomgeving waarin we ze uitdagen om zichzelf èn de wereld te ontdekken. Dit doen we samen met onze partners uit het onderwijs en jeugdzorg, want samenwerking is voor ons de weg. Wij zijn een ontwikkelingsgerichte, professionele organisatie en volop in beweging.

Binnen ons team van HR, onderdeel van de afdeling HR & Pedagogiek staat de ontwikkeling van mensen centraal. Vanuit het pedagogisch beleid wordt bij HR de vertaalslag gemaakt naar wat de medewerkers nodig hebben. Wij bieden expertise, ondersteunen en adviseren wij de managers en medewerkers bij allerhande HR-vraagstukken. Onze HR Adviseurs doen dit op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Wegens het vertrek van één van de HR adviseurs is er ruimte voor nieuwe collega.


Functieomschrijving:

Als HR Adviseur ben je de gesprekspartner van het lijnmanagement. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies en ondersteunt de managers bij de uitvoering en implementatie van het HR beleid. Daarom ben je regelmatig op onze locaties zodat je weet wat er speelt in onze organisatie. Je fungeert als klankbord, signaleert en denkt proactief mee over personele ontwikkelingen. Meten is weten en dus verzamel, analyseer en stel je benodigde managementinformatie beschikbaar.

Je bent mede beleidsmaker ten aanzien van HR gerelateerde zaken, je zorgt voor implementatie en de uitvoering hiervan. Natuurlijk altijd in afstemming met alle betrokkenen. In projectgroepen functioneer je als projectleider inzake HR-gerelateerde onderwerpen en je participeert als specialist bij organisatiebrede projecten. 


Wat hebben wij jou te bieden?

Je komt te werken in een (best) jong team, waar humor en het ‘wij-gevoel’ belangrijk is. Onze organisatie en branche is volop in beweging en biedt mooie toekomstperspectieven zowel inhoudelijk als in persoonlijke groei. Daarnaast bieden we je ook: 

 • Een verantwoordelijke, zelfstandige rol in een financieel gezonde en dynamische organisatie.
 • Je bent onderdeel van de HR-afdeling die bij voltallige bezetting bestaat uit: twee HR medewerkers, twee HR Adviseurs, een Adviseur Leren en ontwikkelen en een HR manager.
 • We hebben aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op basis van de cao kinderopvang.
 • Wij werken op een hybride manier. Dat bekent dat we thuiswerken en werken op kantoor/ locaties afwisselen afhankelijk van de aard van het werk.
 • Deelname aan het leiderschapsprogramma Ruimte voor groei.

Gewenste kandidaat:

Je bent klantgericht, makkelijk benaderbaar, hebt gevoel voor humor en je beschikt natuurlijk over uitstekende adviesvaardigheden. Je analytisch vermogen combineer je met een proactieve, doortastende houding. In je rol als HR Adviseur voer je op een coachende wijze en in verbinding met de ander, de gesprekken die gevoerd moeten worden. 

We vragen:

 • Een afgeronde Hbo-opleiding op het gebied van Human Resources.
 • Minimaal 5 jaar ervaring als HR Adviseur.
 • Bij voorkeur ervaring als HR Adviseur in de dienstensector.
 • Goede digitale vaardigheden is een must.
 • Kennis van Afas is een pré.

We bieden je een inspirerende werkomgeving en uitgebreide ontwikkelkansen. Heb jij ambities om je verder te ontwikkelen dan komen wij heel graag met je in gesprek over de mogelijkheden. 

Gezien de zomerperiode hanteren we een flexibele sluitingsdatum. Sollicitaties worden gelijk in behandeling genomen. We streven ernaar de sollicitatieprocedure voor 1 september af te ronden. Heb je vragen, neem even contact op met Marieke Zweekhorst, 06-14939259 (juli) of Marieke Leuvenink, 06-21446850 (augustus).

 • 28-32 uur

Wij kijken naar je uit!

Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding Ga naar ouderportaal Ga naar ouderportaal