NederlandsEngels

Domeinmedewerker | niveau 3 | KC De Binck

Heb jij lef en zin om in dit gave en nieuwe kindcentrum te werken? Vind jij het een uitdaging om mee te ontwikkelen aan KC De Binck? Dit kindcentrum is een samenwerkingsverband van Lucas onderwijs en Vlietkinderen. Samen werken we in opvang en onderwijs aan de ontwikkeling van kinderen van 0 tot 13 jaar.

Ben jij onze nieuwe collega voor domein 1 (KDV) of domein 2 (VSO en NSO)?

Jij en jouw collega’s groeien in de rol van pedagogisch professional in dit nieuwe kindcentrum. Samen werken jullie aan de ontwikkeling van de kinderen.
Dat kan op het KDV of bij de BSO, afhankelijk van waar jouw talent en passie liggen.
Je werkt nauw samen met je (onderwijs) collega’s zodat de kinderen van het moment van brengen tot aan het ophalen, een vertrouwde en tegelijkertijd prikkelende en uitdagende omgeving ervaren.

Jij en jouw collega’s hebben een belangrijke rol in het uitdragen, uitleggen en uitrollen van een nog relatief nieuwe aanpak* voor kinderen van 0-13 jaar. Een aanpak waarmee je de kinderen een stevige basis geeft om verder te bouwen. Jijzelf krijgt daarin ook volop ruimte om nieuwe dingen te leren en jezelf te ontwikkelen, zodat jij ook bouwt aan jouw toekomst. Het toewerken naar het behalen van een diploma op niveau 4 behoort tot de mogelijkheden. 

Wij bieden

  • De mogelijkheid om vanaf de start een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van dit nieuwe kindcentrum, kortom een omgeving waarin veel ruimte is voor jouw inbreng, enthousiasme, expertise en groei.
  • Coaching en begeleiding door een enthousiast leiderschapsteam vanuit het *IB gedachtengoed.
  • Een plek als pedagogisch professional in één van onze domeinen, afhankelijk van jouw voorkeuren.
  • Een aanstelling voor minimaal 24 uur per week. Inschaling conform cao kinderopvang.

Jij bent

  • In het bezit van minimaal een relevant MBO 3 diploma (zie diplomacheck) .
  • Net klaar met je opleiding of al een aantal jaar aan de slag als Pedagogisch medewerker.
  • De collega die eigenaarschap en verantwoordelijkheid toont en houdt van pionieren in een nieuwe omgeving met een nieuw team.

De Binck, hoe werken we?
Vanaf het nieuwe schooljaar openen wij ons nieuwe kindcentrum in de Haagse wijk de Binckhorst voor kinderen van 0-13 jaar. In het kindcentrum zullen onderwijs en opvang één geïntegreerd geheel vormen en werken we in domeinen. Kinderen worden op basis van leeftijd in een domein ingedeeld en gedurende de dag begeleid door een team van leerkrachten, pedagogisch medewerkers leerkrachtondersteuners en onderwijsassistenten. De overgang tussen onderwijs en opvang verdwijnt door de kinderen de hele dag vanuit dezelfde aanpak te begeleiden.

*We werken zowel bij onderwijs als kinderopvang met de aanpak van het International Baccalaureate (IB) / PYP programme, waarin ‘Onderzoeken’, ‘Ontdekken’ en ‘Maken’ een duidelijke plaats krijgen.
Wat is het IB Primary Years Programme (PYP)? | Wereld Scholen (world-schools.com)

Meer weten over werken bij KC De Binck? Neem dan een kijkje op onze instagrampagina https://www.instagram.com/kcdebinck/ op ons blog https://www.kcdebinck.nl/blog of neem contact op met Mathijs Albers, directeur KC De Binck, via 06-43541064 voor een rondleiding. 

Enthousiast geworden en direct solliciteren?
Stuur dan jouw cv en motivatie t.a.v. Mathijs Albers, via malbers@kcdebinck.nl

Wij kijken naar je uit!

Solliciteer nu Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding Ga naar ouderportaal Ga naar ouderportaal