NederlandsEngels

Combifunctie Assistent manager - Pedagogisch medewerker

Wij bieden de kinderen een échte kindertijd, als je daaraan mee wil werken, moet je bij de Kajuit zijn!

Assistent manager Kindcentrum/ Pedagogisch medewerker BSO 36 uur

Als assistent manager kun jij je organisatorische en leidinggevende skills inzetten en verder ontwikkelen. Je helpt de manager op jullie locatie(s) door gedelegeerde leidinggevende taken uit te voeren en samen met het team te zorgen voor een veilige en leerzame omgeving voor de kinderen. Dit combineer je met werken op de groep. Vanuit Vlietkinderen is dit een bewuste keuze. Wij denken dat door deze combinatie, aan de functie de beste uitvoering gegeven kan worden. Op deze manier word jij een ‘aanvoerder in het veld’. Bij KC Kajuit kies je voor een dynamische baan en een dynamisch team.

Kindcentrum Kajuit
Bij kindcentrum Kajuit zijn we opzoek naar een assistent manager voor 13 uur per week dat wordt aangevuld met uren als pedagogisch medewerker op de BSO (tot 32 uur). Het is ook nog mogelijk uit te breiden tot 36 uur door twee ochtenden op peuteropvang te werken.

Waar echt de nadruk op wordt gelegd bij KC Kajuit is ‘groen’. Voor KC Kajuit is ‘groene kinderopvang’ de basis voor de ontwikkeling van kinderen. Kinderen die veel buitenspelen en buiten bewegen zijn gezonder en gelukkiger. Daarnaast bieden wij volop ruimte voor ‘risicovol spelen’. Hierbij houden wij de veiligheid in het oog, maar bieden we de kinderen ook ruimte om hun grenzen te verleggen. Dit stimuleert hun zelfvertrouwen en verbetert het vermogen om risico’s in te schatten.

Hierbij bieden wij kinderen de ruimte om hun eigen talenten te kunnen ontdekken en ontwikkelen. Het atelier geeft mogelijkheden op het gebied van techniek en creativiteit. Het sport- en spelaanbod zorgt voor sociale interactie en het versterken van fysieke vaardigheden. Op een speelse wijze zorgen wij dat voeding leuk en leerzaam is, kweken in de moestuin, oogsten, koken en gezamenlijk aan tafel.

Over de functie
Je biedt leidinggevende ondersteuning om de kwaliteit en professionaliteit van onze diensten te waarborgen door actieve feedback en advies te geven waar nodig. Je ondersteunt ook bij ontwikkelgesprekken tussen de manager en medewerkers. Daarnaast draag je bij aan de bedrijfsvoering door taken te coördineren, introductiegesprekken te voeren en te helpen bij budgettering. De precieze taakverdeling kan op iedere locatie/cluster net weer even anders zijn.

Het is van belang dat jij als Assistent Manager standvastig, onafhankelijk en integer bent. Je vervult namelijk een “brugfunctie” tussen de manager en de pedagogisch medewerkers. Jij vertaalt (mede) het beleid van Vlietkinderen naar de werkvloer. Tegelijkertijd signaleer je relevante informatie afkomstig van de werkvloer. Dit vraagt dat je goed kan schakelen tussen twee verschillende petten.

Wij vragen van jou:

  • MBO 4 werk- en denkniveau door opleiding en/of ervaring;
  • Kennis van de organisatorische en algemeen pedagogische beleidskaders van Vlietkinderen;
  • Je bent een ervaren professional die klantgericht is en open staat voor ontwikkeling;
  • Standvastigheid, onafhankelijkheid en integriteit;
  • Je bent proactief en ondernemend en een ster in samenwerken;
  • Flexibiliteit en sterk vermogen om te plannen en organiseren.

Wij bieden jou als Assistent manager in combi met Pedagogisch medewerker:

  • Een uitdagende nieuwe kans;
  • De ruimte om je talenten te ontwikkelen;
  • Veel eigen verantwoordelijkheid;
  • Passend salaris (schaal 7 voor de uren van assistent manager, schaal 6 voor de uren van pedagogisch medewerker) en overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang.

Sollicitatieprocedure

Enthousiast? Dan ontvangen we graag jouw CV, motivatie en de voorkeur voor het totaal aantal uren dat je wilt werken. Wanneer jouw CV en motivatie aansluit bij de functie, word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Een assessment is ook onderdeel van de procedure. Hierin wordt getoetst of jouw competenties en vaardigheden matchen bij wat we zoeken.

Voor vragen over het selectieproces neem je contact op met een HR-adviseur door te mailen naar werkenbij@vlietkinderen.nl of te bellen naar: Yara Azir – 06 14 53 56 17 of Yara Kuiper – 06 14 95 02 55.

 

 

 

 

Wij kijken naar je uit!

Solliciteer nu Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding