NederlandsEngels

Pedagogisch medewerker BSO Kompas

Ben jij avontuurlijk, energiek en sportief? Word jij enthousiast van samen werken aan de ontwikkeling van en met kinderen? Lees dan deze vacature!

 

Pedagogisch medewerker BSO CLUB Kompas (minimaal 20 uur per week)

Jij gaat 3 of 4 dagen werken op de buitenschoolse opvang. Jij zorgt er voor dat kinderen na een schooldag een plek hebben waar zij zich thuis voelen, zichzelf kunnen ontwikkelen, plezier kunnen maken en op avontuur kunnen gaan. We nemen de kinderen mee op avontuur, door actief, sportief en/of creatief met hen aan de slag te gaan. Daarnaast zorg je er voor dat de kinderen krijgen wat zij individueel nodig hebben, zodat ze de volgende dag weer met plezier naar de BSO toe komen.

Zoek je nog meer uitdaging? We zoeken ook nog versterking binnen ons Peuterspeelzaal team bij 't Kompas.

Club Kompas
Deze locatie bevindt zich in Den Haag, Leidschenveen. Bij CLUB Kompas komen kinderen van 7-13 jaar oud. Het enthousiaste team zorgt dagelijks voor uitdagende activiteiten, waar kinderen uit kunnen kiezen. We gaan veel met de kinderen naar buiten en betrekken hen bij het plannen van activiteiten en bij hun wensen met betrekking tot de spel materialen en de inrichting van de locatie.

Wij vragen van jou:

 • Een afgeronde relevante opleiding (zie diploma check);
 • Je bent een echte professional en sluit aan bij wat de kinderen nodig hebben;
 • Enthousiast en betrokken;
 • Je bent flexibel en je kunt goed samenwerken;
 • Goed kunnen communiceren met ouders/verzorgers en collega’s.

Wij bieden jou:

Een super leuke organisatie om bij te werken waar leren en ontwikkelen hoog in het vaandel staat! En we bieden je:

 • Een boeiende baan voor minimaal 20 uur per week;
 • Een jaarcontract met zicht op verlenging bij o.a. goed functioneren;
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang (inschaling schaal 6 o.b.v. (relevante) werkervaring;
 • Extra arbeidsvoorwaarden, zoals voordelig aanschaffen van een fiets of korting op je sportabonnement of museumjaarkaart;
 • De ruimte om je talenten te ontwikkelena. in samenwerking met onze pedagogisch coach;
 • Veel eigen verantwoordelijkheid.

En het belangrijkste, een organisatie die volop in ontwikkeling is en kijkt naar groeimogelijkheden vanuit onze kernwaarden Echt, Avontuur en Samen! Ga je mee?

Is je belangstelling gewekt? Solliciteer dan direct via werkenbij@vlietkinderen.nl, graag ontvangen wij jouw CV, motivatie en eventuele behaalde relevante diploma’s.

Heb je nog vragen, neem dan contact met me op, Sonja Bernardt, manager kindcentrum, via 06-49 37 01 68 of s.bernhart@vlietkinderen.nl.

Vlietkinderen is een professionele kinderopvangorganisatie met kinderdagverblijven, peuter opvang/speelzalen en buitenschoolse opvanglocaties in Leidschendam-Voorburg en Den Haag.

Wij bieden kinderen een veilige, plezierige omgeving voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Dit doen we door het leveren van goede kwaliteit, in een veilige omgeving, met gekwalificeerde pedagogische medewerkers én een divers en ontwikkelingsgericht aanbod van spel en activiteiten, toegerust op de verschillende leeftijden.

 

Wij kijken naar je uit!

Solliciteer nu Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding