NederlandsEngels

Vlietkinderen Vacature | IKC Pedagogisch Medewerkers | Kindcentrum Balans

Kom je in onze bubbel werken?

Kindcentrum Balans bouwt in Leidschenveen samen met het onderwijs aan een integraal kindcentrum (IKC). Wil jij deel uit maken van een geweldige en dynamische groep professionals?  

Ben jij pedagogisch sterk, enthousiast, verantwoordelijk en ook zelfstandig? Kan jij daarnaast goed samenwerken, goed communiceren met ouders/verzorgers en natuurlijk ook prima Nederlands spreken en schrijven? Herken je jezelf in de visie van Balans; Iedereen zien, wendbaar ontwikkelen, samen in onze kracht staan en helder & dynamisch zijn? Dan zijn we misschien wel een match!

Heb jij een diploma met niveau 4 dat is erkend in de CAO Kinderopvang of ben je bereid om een niveau 4 opleiding te volgen.

De vacature betreft 20 uur, welke worden ingezet op de BSO in combinatie met de VSO en het KDV (peuterspeelzaalgroep). Je werkdagen zijn in ieder geval op dinsdag en donderdag bij de peuters, daarnaast werk je drie middagen op de BSO. Er zijn ook mogelijkheden om in het onderwijs te ondersteunen en daardoor de contracturen te verhogen.

Wij bieden je ruimte om je talenten te ontwikkelen en je kennis te verbreden. Daarnaast hebben wij een fietsplan en de mogelijkheid tot korting op je sportabonnement of museumjaarkaart. Maar, misschien wel het belangrijkste, wij zijn een superleuke organisatie om bij te werken!

Meer informatie nodig? 
Check onze website of neem contact op met Michelle van Die via m.vandie@vlietkinderen.nl of via 070 317 59 59.

Gelijk solliciteren? Stuur je motivatiebrief mét CV naar solliciteren@vlietkinderen.nl

Wij kijken naar je uit!

Wij kijken naar je uit!

Solliciteer nu Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding Ga naar ouderportaal Ga naar ouderportaal