NederlandsEngels

Assistent manager - Pedagogisch professional KC Trampoline

Ben jij een ervaren pedagogisch professional en wil je een nieuwe stap maken in een dynamisch kindcentrum? Vlietkinderen heeft een fantastische uitdaging voor jou.

Assistent Manager Kindcentrum Trampoline/pedagogisch medewerker BSO 32-36 uur

Als assistent manager kun jij je organisatorische en leidinggevende skills inzetten en verder ontwikkelen. Je helpt de manager op KC Trampoline door leidinggevende taken uit te voeren en samen met het team te zorgen voor een veilige en leerzame omgeving voor de kinderen. Dit combineer je met werken op de groep in de BSO. Vanuit Vlietkinderen is dit een bewuste keuze. Wij denken dat door deze combinatie, aan de functie de beste uitvoering gegeven kan worden. Op deze manier word jij een ‘aanvoerder in het veld’. Bij KC Trampoline kies je voor een afwisselende functie in een dynamisch en bevlogen team.

Kindcentrum Trampoline

Bij kindcentrum Trampoline zijn we op zoek naar een assistent manager voor 12 uur per week dat wordt aangevuld met uren als pedagogisch medewerker op de BSO (tot 32-36 uur).

In de mooie groene wijk Duivenvoorde in gemeentekern Leidschendam vind je Kindcentrum Trampoline, een fantastisch nieuw gebouw voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar, dat ruimte biedt aan onderwijs en opvang onder één dak.

Een kindcentrum waar ieder kind gezien wordt en waar een bevlogen team werkt aan doorgaande leer/ontwikkellijnen om alle kinderen een kans te geven op een goede start op weg naar de toekomst. Alles onder één dak: onderwijs, dag- en buitenschoolse opvang en peuteropvang. De opvang wordt georganiseerd met de vertrouwde kwaliteit van Vlietkinderen, het onderwijsdeel valt onder het bestuur van Lucas onderwijs.

Over de functie

Je biedt leidinggevende ondersteuning om de kwaliteit en professionaliteit van onze diensten te waarborgen door actieve feedback en advies te geven waar nodig. Je ondersteunt ook bij ontwikkelgesprekken tussen de manager en medewerkers. Daarnaast draag je bij aan de bedrijfsvoering door taken te coördineren, introductiegesprekken te voeren en te helpen bij budgettering.

Het is van belang dat jij als Assistent Manager standvastig, onafhankelijk en integer bent. Je vervult namelijk een “brugfunctie” tussen de manager en de pedagogisch medewerkers. Jij vertaalt (mede) het beleid van Vlietkinderen naar de werkvloer. Tegelijkertijd signaleer je relevante informatie afkomstig van de werkvloer. Dit vraagt dat je goed kan schakelen tussen twee verschillende petten.

Wij vragen van jou:

  • MBO 4 werk- en denkniveau door opleiding en/of ervaring;
  • Kennis van de organisatorische en algemeen pedagogische beleidskaders van Vlietkinderen;
  • Je bent een ervaren professional die klantgericht is en open staat voor ontwikkeling;
  • Standvastigheid, onafhankelijkheid en integriteit;
  • Je bent proactief en ondernemend en een ster in samenwerken;
  • Flexibiliteit en sterk vermogen om te plannen en organiseren.

Wij bieden jou als Assistent Manager:

  • Een uitdagende nieuwe kans;
  • De ruimte om je talenten te ontwikkelen;
  • Veel eigen verantwoordelijkheid;
  • Passend salaris (schaal 7 voor de uren van assistent manager, schaal 6 voor de uren van pedagogisch medewerker) en overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang.

Sollicitatieprocedure

Enthousiast? Graag ontvangen wij jouw CV en motivatie. Wanneer jouw CV en motivatie aansluit bij de functie, word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Een assessment is ook onderdeel van de procedure. Hierin wordt getoetst of jouw competenties en vaardigheden matchen bij wat we zoeken. 

Voor vragen over het selectieproces neem je contact op met een HR-adviseur door te mailen naar werkenbij@vlietkinderen.nl of te bellen met de manager van de locatie: Femke Stadhouders: 06-14535625

 

 

 

 

 

Wij kijken naar je uit!

Solliciteer nu Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding