NederlandsEngels

Assistent manager Kindcentrum

Wil jij je horizon verbreden?

Vlietkinderen kiest ervoor om op ieder cluster een Assistent manager aan te stellen. Ben jij een enthousiaste en ervaren Pedagogische professional en wil jij je horizon verbreden in de kinderopvang? Vlietkinderen heeft een nieuw avontuur voor jou!

Assistent manager Kindcentrum/ Pedagogisch medewerker

Als assistent manager kun jij je organisatorische en leidinggevende skills inzetten en verder ontwikkelen. Je helpt de manager op jullie locatie(s) door gedelegeerde leidinggevende taken uit te voeren en samen met het team te zorgen voor een veilige en leerzame omgeving voor de kinderen. Dit combineer je met werken op de groep. Vanuit Vlietkinderen is dit een bewuste keuze. Wij denken dat door deze combinatie, aan de functie de beste uitvoering gegeven kan worden. Op deze manier word jij een ‘aanvoerder in het veld’.

Over de functie
Je biedt leidinggevende ondersteuning om de kwaliteit en professionaliteit van onze diensten te waarborgen door actieve feedback en advies te geven waar nodig. Je ondersteunt ook bij ontwikkelgesprekken tussen de manager en medewerkers. Daarnaast draag je bij aan de bedrijfsvoering door taken te coördineren, introductiegesprekken te voeren en te helpen bij budgettering. De precieze taakverdeling kan op iedere locatie/cluster net weer even anders zijn.

Het is van belang dat jij als Assistent manager standvastig, onafhankelijk en integer bent. Je vervult namelijk een “brugfunctie” tussen de manager en de pedagogisch medewerkers. Jij vertaalt (mede) het beleid van Vlietkinderen naar de werkvloer. Tegelijkertijd signaleer je relevante informatie afkomstig van de werkvloer. Dit vraagt dat je goed kan schakelen tussen twee verschillende petten.  

Locaties
Voor deze functie staan meerdere vacatures open op verschillende locaties. Per locatie verschilt de combinatie in aantal uren, de opvangsoort en de precieze indeling van de functie. Tijdens het selectieproces onderzoeken we samen of- en waar er de beste match is tussen jou en Vlietkinderen. Wanneer je solliciteert horen we graag alvast hoeveel uren je wilt werken.  

Wij vragen van jou:

 • MBO 4 werk- en denkniveau door opleiding en/of ervaring;
 • Kennis van de organisatorische en algemeen pedagogische beleidskaders van Vlietkinderen;
 • Je bent een ervaren professional die klantgericht is en open staat voor ontwikkeling;
 • Standvastigheid, onafhankelijkheid en integriteit;
 • Je bent proactief en ondernemend en een ster in samenwerken;
 • Flexibiliteit en sterk vermogen om te plannen en organiseren.

Wij bieden jou als Assistent manager:

 • Een uitdagende nieuwe kans;
 • De ruimte om je talenten te ontwikkelen;
 • Veel eigen verantwoordelijkheid;
 • Passend salaris (schaal 7) en overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang.

Sollicitatieprocedure
Enthousiast? Solliciteer dan voor 6 maart. Graag ontvangen wij jouw CV, motivatie en de voorkeur voor het aantal uren dat je wilt werken, opvangvorm en locatie. Wanneer jouw CV en motivatie aansluit bij de functie, word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Een assessment is ook onderdeel van de procedure. Hierin wordt getoetst of jouw competenties en vaardigheden matchen bij wat we zoeken.

Voor vragen over het selectieproces neem je contact op met een HR-adviseur door te mailen naar werkenbij@vlietkinderen.nl of te bellen naar: Yara Azir – 06 14 53 56 17 of Yara Kuiper – 06 14 95 02 55.

 

 

 

 • n.t.b.

Wij kijken naar je uit!

Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding Download foto's en schriftje Download foto's en schriftje