NederlandsEngels

Assistent manager Kindcentrum/BSO

Ben jij een ervaren pedagogisch professional en wil je een nieuwe stap zetten? Dan heeft Vlietkinderen een fantastische uitdaging voor jou!

Assistent manager Kindcentrum 20 uur / pedagogisch medewerker BSO 16 uur (4 dagen, 36 uur, 32 uur is bespreekbaar).

Als Assistent manager kun jij je organisatorische en leidinggevende skills inzetten en verder ontwikkelen. Je ondersteunt de manager op 2 locaties door gedelegeerde leidinggevende taken uit te voeren en samen met de teams te zorgen voor een omgeving waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Dit combineer je met werken op de groep. Op deze manier word jij een ‘aanvoerder in het veld’.

De locaties

Bij KC Kajuit is ‘groene kinderopvang’ de basis voor de ontwikkeling van kinderen. Kinderen die veel buitenspelen en buiten bewegen zijn gezonder en gelukkiger. Daarnaast is er volop ruimte voor ‘risicovol spelen’. Hierbij houden wij de veiligheid in het oog, maar bieden we de kinderen ook ruimte om hun grenzen te verleggen. Dit stimuleert hun zelfvertrouwen en verbetert het vermogen om risico’s in te schatten. BSO Spektakel is bij een scouting gevestigd. Er is veel aandacht voor samen en sociale interactie.

De plannen voor een kindcentrum met basisschool en kinderopvang zijn vergevorderd. Dit zal een nieuwe weg betekenen met veel ruimte en kansen om een mooie locatie neer te zetten. Ook zal er dan met kinderopvang tot 4 jaar gestart worden. 

Over de functie

Je ondersteunt de manager om de kwaliteit en professionaliteit van onze diensten te waarborgen door actieve feedback en advies te geven waar nodig. Je ondersteunt ook bij ontwikkelgesprekken tussen de manager en medewerkers. Daarnaast draag je bij aan de bedrijfsvoering door taken te coördineren, introductiegesprekken te voeren en te helpen bij budgettering.  

Als Assistent manager vervul je een “brugfunctie” tussen de manager en de Pedagogisch medewerkers. Jij vertaalt (mede) het beleid van Vlietkinderen naar de werkvloer. Tegelijkertijd signaleer je relevante informatie afkomstig van de werkvloer. Dit vraagt dat je goed kan schakelen.

Wij vragen van jou:

  • MBO 4 werk- en denkniveau door opleiding en/of ervaring;
  • Kennis van de organisatorische en algemeen pedagogische beleidskaders;
  • Je bent een ervaren professional die klantgericht is en open staat voor ontwikkeling;
  • Standvastigheid, onafhankelijkheid en integriteit;
  • Je bent proactief en ondernemend en een ster in samenwerken;
  • Flexibiliteit en sterk vermogen om te plannen en organiseren. 

Wij bieden jou als Assistent manager:

  • Een uitdagende nieuwe kans;
  • De ruimte om je talenten te ontwikkelen;
  • Veel eigen verantwoordelijkheid;
  • Passend salaris (schaal 7 voor de uren van assistent manager, schaal 6 voor de uren van pedagogisch medewerker) en overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang. 

Sollicitatieprocedure

Enthousiast? Solliciteer dan voor 25 augustus. Wanneer jouw CV en motivatie aansluiten bij de functie, word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Een assessment is onderdeel van de procedure. Hierin wordt getoetst of jouw competenties en vaardigheden matchen met het functieprofiel.

Voor vragen over het selectieproces neem je contact op met een HR-adviseur door te mailen naar werkenbij@vlietkinderen.nl of te bellen naar: Yara Azir – 06 14 53 56 17 of Yara Kuiper – 06 14 95 02 55.

 

 

Wij kijken naar je uit!

Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding