NederlandsEngels

Assistent manager

Assistent manager Kindcentrum/ Pedagogisch medewerker BSO (26-30u)

Als assistent manager kun jij je organisatorische en leidinggevende skills inzetten en verder ontwikkelen. Je helpt de manager op jullie locatie(s) door gedelegeerde leidinggevende taken uit te voeren en samen met het team te zorgen voor een veilige en leerzame omgeving voor de kinderen. Dit combineer je met werken op de groep. Vanuit Vlietkinderen is dit een bewuste keuze. Wij denken dat door deze combinatie, aan de functie de beste uitvoering gegeven kan worden. Op deze manier word jij een ‘aanvoerder in het veld’.

Stoer en Robuust en KC Vijverhof

Voor de locaties Stoer & Robuust en KC Vijverhof zijn we opzoek naar een assistent manager voor 10 uur. Aangevuld met werken op de BSO tot 20 uur per week.

Stoer en Robuust is midden in het park Sijtwende te vinden in het gebouw van Scouting Orion. Dat vraagt van jou om samen op een echt avontuur te gaan met de kinderen. Ravotten, klimmen, klauteren, bootje varen, de natuur ontdekken en nog veel meer. KC Vijverhof biedt peuteropvang onder één dak met het onderwijs. We zoeken een creatieve, actieve en flexibele topper die deze uitdaging wil aangaan.

De plannen voor een volledig gerenoveerd pand liggen klaar, samen werken we met het onderwijs aan een doorlopende leerlijn is een mooie en uitdagende omgeving. 

Als assistent manager op deze twee locaties ben je verzekerd van een afwisselende baan, leuke teams, uitdaging en veel eigen inbreng!

Over de functie

Je biedt leidinggevende ondersteuning om de kwaliteit en professionaliteit van onze diensten te waarborgen door actieve feedback en advies te geven waar nodig. Je ondersteunt ook bij ontwikkelgesprekken tussen de manager en medewerkers. Daarnaast draag je bij aan de bedrijfsvoering door taken te coördineren, introductiegesprekken te voeren en te helpen bij budgettering. De precieze taakverdeling kan op iedere locatie/cluster net weer even anders zijn.

Het is van belang dat jij als Assistent Manager standvastig, onafhankelijk en integer bent. Je vervult namelijk een “brugfunctie” tussen de manager en de pedagogisch medewerkers. Jij vertaalt (mede) het beleid van Vlietkinderen naar de werkvloer. Tegelijkertijd signaleer je relevante informatie afkomstig van de werkvloer. Dit vraagt dat je goed kan schakelen tussen twee verschillende petten.

Wij vragen van jou:

 • MBO 4 werk- en denkniveau door opleiding en/of ervaring;
 • Kennis van de organisatorische en algemeen pedagogische beleidskaders van Vlietkinderen;
 • Je bent een ervaren professional die klantgericht is en open staat voor ontwikkeling;
 • Standvastigheid, onafhankelijkheid en integriteit;
 • Je bent proactief en ondernemend en een ster in samenwerken;
 • Flexibiliteit en sterk vermogen om te plannen en organiseren.

Wij bieden jou als Assistent manager:

 • Een uitdagende nieuwe kans;
 • De ruimte om je talenten te ontwikkelen;
 • Veel eigen verantwoordelijkheid;
 • Passend salaris (schaal 7 voor de uren van assistent manager, schaal 6 voor de uren van pedagogisch medewerker) en overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang.

Sollicitatieprocedure

Enthousiast? Dan ontvangen we graag jouw CV, motivatie en de voorkeur voor het totaal aantal uren dat je wilt werken. Wanneer jouw CV en motivatie aansluit bij de functie, word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Een assessment is ook onderdeel van de procedure. Hierin wordt getoetst of jouw competenties en vaardigheden matchen bij wat we zoeken.

Voor vragen over het selectieproces neem je contact op met een HR-adviseur door te mailen naar werkenbij@vlietkinderen.nl of te bellen naar: Yara Azir – 06 14 53 56 17 of Yara Kuiper – 06 14 95 02 55.

 

 

 • 26-30

Wij kijken naar je uit!

Terug naar overzicht

Bel ons Plan een rondleiding