Aanmelden
Rondleiding aanvragen
Onze locaties

Voorschoolse opvang

Moet u vroeg vertrekken naar uw werk? Begint de school van uw kind om half negen of kwart voor negen? Dan heeft Vlietkinderen voor u een passende oplossing: opvang voor schooltijd.

Bij Vlietkinderen begrijpen wij namelijk ontzettend goed dat de tijden van uw werk soms niet helemaal matchen met de schooltijden van uw zoon of dochter. De voorschoolse opvang van Vlietkinderen biedt u daarom de mogelijkheid om uw kind op te vangen, zodat u tijdig naar uw werk kan vertrekken. U kan daarnaast zelf kiezen of uw kind thuis ontbijt of bij Vlietkinderen! Wij bieden namelijk ook voorschoolse opvang met ontbijt aan. Vraag er naar op uw locatie

Tijdens de voorschoolse opvang heeft uw kind de mogelijkheid om nog even rustig wakker te worden en of te spelen. Zo kan uw kind in alle rust aan zijn of haar dag beginnen. Wij zorgen ervoor dat uw kind op tijd op school komt.


Voor wie is er voorschoolse opvang? 

Voorschoolse opvang is er voor kinderen vanaf 4 tot 13 jaar met een maximale groepsgrootte van 20 kinderen. Onze pedagogisch medewerkers begeleiden uw kind naar de basisschool. In overleg met u, mag uw kind als deze er aan toe is, vanuit de opvang zelfstandig naar school gaan. U vindt hier enkele handige tips over de ontwikkeling van kinderen van 4 tot 13 jaar.

Klik hier voor een locatie bij u in de buurt.

Scroll naar beneden voor een overzicht van onze locaties ⇓

Zoek voorschoolse opvang bij u in de buurt

Kinderopvangsoort

School

Postcode

Aantal km van woonplaats