Aanmelden
Rondleiding aanvragen
Onze locaties
Vacatures

Kom bij ons werken!

Vacature: Pedagogisch Medewerker Flexpool

Werken met kinderen is echt iedere dag anders…
Ben jij op zoek naar een afwisselende job? En kun jij goed werken met kinderen van alle leeftijden tussen 0 en 13 jaar? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Kindcentrum ’t Kompas: zoekt een Pedagogisch medewerker voor het KDV in combinatie met BSO (tussen- en naschoolse opvang). Je vaste werkdagen zijn woensdag KDV en donderdag BSO, op maandag, dinsdag en vrijdag ben je flexibel inzetbaar bij alle opvangvormen; contracturen 20 uur per week.

Daarnaast zoeken we ook een Pedagogisch medewerker voor de BSO (tussen- en naschoolse opvang), voor maandag en donderdag die daarnaast flexibel inzetbaar is op dinsdag woensdag en vrijdag; contracturen 20 uur per week.

Vlietkinderen Flexpool; dat is lekker afwisselend! Voor al onze locaties in Leidschenveen en Leidschendam-Voorburg hebben we Pedagogische medewerkers nodig die het leuk vinden om op diverse locaties, bij alle opvangvormen en in verschillende teams te werken.

Solliciteer!

SOLLICITEER voor 7 september, via solliciteren@vlietkinderen.nl Meer weten over deze vacature? Kijk op de vacaturepagina of neem contact op met Chantal Roodakkers – clustermanager - via c.roodakkers@vlietkinderen.nl / 06 12 62 88 97.