Aanmelden
Rondleiding aanvragen
Onze locaties

 

Het verhaal van Vlietkinderen

Stichting Vlietkinderen is een middelgrote kinderopvangorganisatie met jarenlange ervaring op het gebied van alle vormen van kinderopvang en is geworteld in Leidschendam-Voorburg. Vlietkinderen verzorgt opvang voor circa 2500 kinderen op 25 locaties in Leidschendam-Voorburg en Den Haag/de wijk Leidschenveen.

De organisatie profileert zich als een wijkgerichte, flexibele en maatschappelijke onderneming en de 330 medewerkers zijn goed geschoold.
Vlietkinderen is, met een jaaromzetomzet van circa 12 miljoen, een financieel gezonde organisatie met een uitstekende reputatie. Er heerst een goede sfeer, waarin kwaliteit, vertrouwen en loyaliteit hoog in het vaandel staan. De organisatie wordt bestuurd door de directeur/bestuurder.

Onze missie en visie
Ons verhaal gaat over meer dan alleen opvang. Het gaat over ontdekken, ontwikkelen, spelen, groeien, leren en ervaren. Het gaat over vertrouwen en verantwoordelijkheid. Maar ook over het ontzorgen van ouders door het bieden van uitstekende kinderopvang van hoge kwaliteit.

 Ben jij onze manager Bedrijfsvoering?

Vlietkinderen; kinderopvang die past bij de wereld van morgen!

We zoeken een professionele, zakelijke verbinder. Iemand met een dynamische persoonlijkheid, die onze organisatie helpt te veranderen op weg naar de toekomst. Digitalisering, wendbaarheid en duurzaamheid zijn hierin belangrijke kernwoorden.

Ben jij toe aan een functie in het maatschappelijk domein? Kom dan werken bij Vlietkinderen!

In de functie manager Bedrijfsvoering liggen je verantwoordelijkheden op het gebied van Finance, Risk & Control, ICT, Huisvesting en Verkoop. Je hebt een zelforganiserende werkhouding, neemt medewerkers mee in veranderingsprocessen, je brengt partijen bij elkaar, neemt initiatief, maar laat de verantwoordelijkheid daar waar hij hoort.

In deze (nieuwe) functie maak je onderdeel uit van het MT en geef je leiding aan de betreffende stafafdelingen. De functie is voor 32-36 uur / schaal 12 CAO Kinderopvang.

Heb je belangstelling voor deze functie?

Solliciteer dan direct, maar in ieder geval voor 4 juni aanstaande.

Je kunt je sollicitatiebrief en CV mailen naar solliciteren@vlietkinderen.nl

Je kunt ook telefonisch contact opnemen met Vlietkinderen via 070 317 59 59 en vragen naar Yvonne Bood. Wegens vakantie van Tine Oudshoorn treedt zij op als contactpersoon.

De manager Bedrijfsvoering krijgt een aanstelling voor één jaar. Bij goed functioneren en gelijkblijvende omstandigheden, wordt de aanstelling omgezet naar een vast dienstverband. Assessment maakt deel uit van de procedure.

De eerste ronde van de selectiegesprekken hebben wij gepland op 25 en 27 juni in de ochtend.