Aanmelden
Rondleiding aanvragen
Onze locaties
Vacatures

Vacature pedagogisch medewerker | Kinderdagverblijf Plons

Het team van Kinderdagverblijf Plons zoekt een nieuwe collega! Misschien iets voor jou? Tenminste … als jij het leuk vindt om in een ondernemend, creatief en vrolijk team te werken?

De vacature is voor 3 dagen: maandag, donderdag en vrijdag. In totaal is dit 27 uur.

We werken in een ontwikkeltraject, samen met een basisschool, aan het vormen van een integraal kindcentrum, zowel inhoudelijk als aan een nieuw gebouw waar we ‘samen gaan wonen’. Dit vraagt soms iets extra’s van je en moet wel bij je passen natuurlijk. Lijkt deze vacature op jouw lijf geschreven? Pak dan deze kans en solliciteer direct!

Jij bent:

In het bezit van een diploma erkend in de CAO Kinderopvang, (o.a. kindgerichte opleiding CAO Kinderopvang, (PW niveau 3 of 4 of SPH). Een teamspeler, enthousiast, verantwoordelijk, creatief en zelfstandig.

Wij bieden jou:

CAO Kinderopvang schaal 6, na een tijdelijk overeenkomst de mogelijkheid tot een onbepaalde tijd overeenkomst. We hebben een fietsplan en we doen een bijdrage in je (actieve) sportcontributie.

De salariëring, afhankelijk van je ervaringsjaren bij een fulltime dienstverband (36 uur), ligt tussen €2037 - €2711.

Solliciteer DIRECT!

Stuur een email naar solliciteren@vlietkinderen.nl met je motivatie en CV. Als je meer wilt weten over deze vacature kun je contact opnemen met Tim van Pagée, clustermanager, via 06 160 411 55 of per email via t.vanpagee@vlietkinderen.