Aanmelden
Rondleiding aanvragen
Onze locaties
Vacatures

Ben jij onze clustermanager?

Als clustermanager bij Vlietkinderen heb je oog voor kwaliteit, je zoekt de balans tussen de zakelijke dienstverlening versus onze maatschappelijke betrokkenheid. Je hebt een gezonde ambitie en het vermogen om ‘out of the box’ te denken.

Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen je locatie(s) waarin verschillende opvangvormen zijn ondergebracht. Je zorgt voor de realisatie van de doelstellingen van de organisatie op basis van jaarplannen en begroting. Jij kunt je medewerkers stimuleren en je biedt hen de ruimte om hun talenten te ontwikkelen. Je bent intensief betrokken bij de ontwikkelingen van jouw locaties in de samenwerking met het onderwijs, waar het gaat om de doorgaande ontwikkellijnen en de vorming van Integrale Kindcentra. 

Vlietkinderen Clustermanager


Plaats in de organisatie:

Het coördineren en zorg dragen voor dagelijkse gang van zaken binnen de locatie(s) en de realisatie van de doelstellingen/resultaten/werkzaamheden binnen de locatie op basis van begrotingen, jaarplannen en werkinstructies en werkprocessen. De clustermanager zal zoveel mogelijk bottum up te werk gaan. De clustermanager is verantwoordelijk voor de arbeidsomstandigheden in zijn cluster.

De clustermanager legt verantwoording af aan de regiomanager over de uitvoering en realisatie van het beleid, ressorteert hiërarchisch onder de regiomanager en geeft hiërarchisch leiding aan alle medewerkers binnen de locatie(s).

Wat vragen wij van jou voor deze functie?

  • Een afgeronde HBO-opleiding
  • Minimaal 2 jaar ervaring als manager/leidinggevende
  • Ervaring op het gebied van IKC-vorming is een pré.
  • Kennis van en inzicht in groepsdynamische processen, personeels- en financieel beleid.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Vlietkinderen biedt je een verantwoordelijke, zelfstandige rol in een professionele, continu in beweging zijnde organisatie.
  • Je bent onderdeel van een team clustermanagers; maatschappelijk betrokken en bevlogen in hun werk.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.
  • De functie betreft 24-32 uur, schaal 10 CAO kinderopvang

Is dit de baan waar jij warm voor loopt?

Solliciteer direct, maar in ieder geval voor 29 maart, via solliciteren@vlietkinderen.nl, stuur een email met je motivatie en CV en wij nemen contact met je op. Heb je meer informatie nodig, neem dan contact op met Marieke Zweekhorst, manager HR, via m.zweekhorst@vlietkinderen.nl.