Aanmelden
Rondleiding aanvragen
Onze locaties
Vacatures

Tussenschoolse opvang omgeving Den-Haag | Vlietkinderen

De tussenschoolse opvang (TSO) van bijna alle scholen die vallen onder het schoolbestuur Panta Rhei in Leidschendam-Voorburg en Den Haag (Leidschenveen) wordt uitgevoerd door TSO-Vlietkinderen. Ook een aantal scholen van Lucas onderwijs maken gebruik van de diensten van TSO-Vlietkinderen. 

Download hier onze TSO brochure

Al onze TSO vrijwilligers hebben net als onze beroepskrachten een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Vlietkinderen vindt dit belangrijk met het oog op de kwaliteit die wij willen leveren en betrouwbaarheid waar u vanuit moet kunnen gaan.

Tussenschoolse opvang

Tussenschoolse opvang: Onze mogelijkheden

 1. Abonnement: wanneer uw kind één of meerdere vaste dagen gebruik maakt van de TSO is een abonnement de beste keuze. U koopt een abonnement voor een aantal vaste dagen per week. Het abonnement is per maand opzegbaar. Met een abonnement maakt uw kind elke week op dezelfde dag(en) gebruik van de TSO. Maakt uw kind op een vaste dag geen gebruik van de TSO dan geeft u dit door aan onze TSO coördinator van uw school.

 2. Flexibel: maakt uw kind niet elke week, maar wel regelmatig gebruik van de TSO, dan kunt u kiezen voor flexibele TSO. U koopt hiervoor stickers bij de TSO-coördinator. Betaling geschiedt met iDeal.
  Stickers zijn uitsluitend per 10 stuks te koop. De stickers hebben geen einddatum en zijn overdraagbaar.
   
  Nadat uw betaling is ontvangen, geeft de TSO-coördinator de stickers mee aan uw kind, bijvoorbeeld door ze in het lege lunchtrommeltje te doen. Op de dag dat u gebruik wilt maken van de tussenschoolse opvang, plakt u de sticker bij zijn/haar naam op de daarvoor bestemde lijst. U hoort van uw TSO coördinator waar u deze lijst kunt vinden. 
  U kunt onze flexibele TSO ook naast uw abonnement gebruiken.

 3. Losse afname: maakt uw kind gebruik van de TSO maar u heeft geen abonnement of stickers aangeschaft, dan kunt u per keer betalen met iDeal

Tussenschoolse opvang | U kunt uw kind inschrijven voor onze TSO met deze link: TSO Inschrijfformulier. U kunt hier ons protocol Vlietkinderen Tussenschoolse opvang lezen. 

Op een aantal locaties biedt Vlietkinderen TSO: ‘Lunchgemak’, u kunt hier meer lezen over deze service. 

Klik hier voor een locatie bij u in de buurt.

Voorschoolse opvang | Naschoolse opvang | Buitenschoolse opvang | Kinderdagverblijf

Scroll naar beneden voor een overzicht van onze locaties ⇓Zoek tussenschoolse opvang bij u in de buurt

Kinderopvangsoort

School

Postcode

Aantal km van woonplaats