Aanmelden
Rondleiding aanvragen
Onze locaties
Vacatures

U kunt hier de Nederlandstalige brochure 'Welkom bij Vlietkinderen' downloaden en hier de Engelstalige brochure 'Welcome at Vlietkinderen Childcare'.

Welkom bij Vlietkinderen!

Bij vlietkinderen draait het niet alleen om de opvang van uw kinderen. Alles moet daarnaast tot in de puntjes geregeld zijn. Wij vangen uw kinderen met alle liefde op, en bieden daarbij extra services aan.

Wat wij u te bieden hebben:

  • Opvang in de directe omgeving van de school.
  • Geen taxi- of busvervoer nodig.
  • Ruimte om te groeien voor uw kind(eren).
  • Activiteiten op het gebied van sport, cultuur en creativiteit.
  • Continuïteit: vaste pedagogische medewerkers op een groep.
  • Aanvullende diensten zoals warme maaltijden, lunchgemak, huiswerkbegeleiding en zwemles.
  • Flexibele opvang mogelijkheden.

Opvang: extra services

Eten en drinken

Op het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang zorgt Vlietkinderen voor het eten en drinken. Kinderen en medewerkers eten en drinken samen. We zorgen ervoor dat het eten en drinken gezond, lekker en gezellig is. We stimuleren contact, ook aan tafel. Fantasie en plezier krijgen de ruimte, zolang er maar respect is voor het eten en voor elkaar.

Op verschillende locaties verzorgen wij voor u en uw kind een warme maaltijd. U bestelt deze aan het begin van de week. Uw kind eet op het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang. U krijgt de maaltijd mee naar huis. 

Veiligheid, gezondheid en hygiëne

Vlietkinderen volgt de Wet Kinderopvang ten aanzien van veiligheid, hygiëne en gezondheid. Wij besteden veel aandacht aan veiligheid. Er is natuurlijk een sterke samenhang tussen veiligheid, gezondheid en hygiëne. Specifiek voor het bewaken van de hygiëne en de gezondheid van kinderen houden de pedagogisch medewerkers zich aan richtlijnen die gelden binnen de kinderopvangbranche. 

Huiswerkbegeleiding

Op een aantal buitenschoolse opvang locaties kan uw kind huiswerkbegeleiding krijgen. Of uw kind krijgt de ruimte om huiswerk te maken.