Aanmelden
Rondleiding aanvragen
Onze locaties

Vlietkinderen-Konnect nu ook voor onze klanten in Leidschendam-Voorburg

20-02-2014

Vlietkinderen-Konnect verbindt u met de kinderopvang!

Vlietkinderen-Konnect is een ouderportaal dat speciaal ontwikkeld is voor de kinderopvang. Het is een veilige, persoonlijke internetomgeving met diverse handige mogelijkheden om u als ouders op een verrassende manier te betrekken bij de opvang van uw kinderen.

Eind 2013 introduceerden we deze dienst bij onze locaties in Leidschenveen. Vanaf 20 februari kunnen ook onze klanten in Leidschendam en Voorburg hier gebruik van maken.

Door het gebruik van Vletkinderen-Konnect geven wij u een indruk van een dag bij onze opvang door middel van een digitaal schriftje en foto’s.

U kunt via Vlietkinderen-Konnect met een persoonlijk bericht direct communiceren met de pedagogisch medewerkers van de groep van uw kind. Deze manier van communiceren is een aanvulling op ons directe contact met u, geen vervanging! Het contact tijdens de haal- en brengmomenten blijven net zo belangrijk en waardevol.

VLIETKINDEREN-KONNECT APP

Met de App kunt u altijd en overal de laatste foto’s bekijken, een berichtje  sturen of het schriftje lezen van uw kind. De App is beschikbaar voor iPhone/iPad en Android en te downloaden via respectievelijk de Appstore of Google Play.