Aanmelden
Rondleiding aanvragen
Onze locaties

Vlietkinderen opent een Spelinloop

19-09-2017

In samenwerking met de gemeente Leidschendam-Voorburg heeft Vlietkinderen kinderopvang een Spelinloop in Kindcentrum Splash in Leidschendam geopend.

Iedere woensdag zijn van 09.00 tot 12.00 uur ouders en kinderen van harte welkom in het kindcentrum (Zaagmolenstraat 98 in het Damcentrum, naast basisschool De Zonnewijzer), om een kijkje te komen nemen en aan de Spelinloop deel te nemen. De pedagogische medewerkers Lisette van der Zanden en Daphne Vrolijk verzorgen namens Vlietkinderen, samen met de locatiemanager Francis Soonius, de Spelinloop.

Dit is een ontmoetingsplek voor ouders en kinderen uit Leidschendam-Voorburg waar kinderen met elkaar en met hun ouder/opvoeder in een ongedwongen sfeer kunnen spelen, Bij de Spelinloop kunnen ook opvoed- en opgroeivragen worden gesteld. Het opvoeden van kinderen is leuk, maar kan soms ook vragen of twijfels oproepen. Ouders kunnen daar tijdens de Spelinloop met elkaar over praten en elkaar handige tips geven. Lees hier het hele persbericht.

Foto: Ellen Bakker, pedagoog, links met de pedagogische medewerkers Lisette van der Zanden en Daphne Vrolijk. (foto Bakker Communicatie).