Aanmelden
Rondleiding aanvragen
Onze locaties
Vacatures

Onze medewerkers kiezen voor Vlietkinderen, jij toch ook?!

11-02-2019

Jij bent een pedagogisch medewerker met een hart voor kinderen, enthousiast, creatief en sportief! Jij bent het die het verschil kan maken, iedere dag doe jij je best om er samen met de kinderen een mooie, vrolijke en bijzondere dag van te maken. 

Bij Vlietkinderen werken we met divers samengestelde teams, we houden van groen, sportief, creatief, gezond en bewegen, leuke dingen doen, maar vooral houden we van kinderen! Iedere dag opnieuw spannen we ons in om er iets bijzonders van te maken met elkaar. En jij kunt daaraan bijdragen! We hebben prima arbeidsvoorwaarden en bieden je ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling.

Wat hebben we jou te bieden? 

  • Een uitdagende en zeer afwisselende baan als pedagogisch(flex)medewerker bij een van onze locaties in Leidschendam-Voorburg of Den Haag.
  • Je begint met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Maar, is er een ‘klik’, dan wordt deze omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd!
  • Je kunt natuurlijk deelnemen aan ons fietsplan én we doen een bijdrage in je (actieve) sportcontributie of museumjaarkaart.
  • Salariëring is in overeenstemming met CAO Kinderopvang, (indicatie: bij een fulltime werkweek van 36 uur bedraagt het salaris tussen € 2037 - € 2711 per maand. Dit is afhankelijk van je ervaringsjaren.)

Heb je belangstelling?

Solliciteer dan direct via een email naar solliciteren@vlietkinderen.nl met je motivatie en CV. Wil je meer weten over het werken bij Vlietkinderen? Kijk dan op www.vlietkinderen.nl  en www.vlietkinderen.nl/vacatures

Bellen mag ook natuurlijk, dit kan via 070 317 59 59, vraag naar de afdeling HR of laat een terugbelverzoek achter.