NederlandsEngels

Noodopvang

05-01-2021

De noodopvang van Vlietkinderen was in no-time operationeel na de afgekondigde lockdown medio december. We merken dat meer kinderen gebruik maken van de noodopvang dan in de eerste lockdown van maart jl.. Het is fijn dat ouders die opvang nodig hebben vanwege hun cruciale beroep goed hun weg weten te vinden naar onze locaties. Daarnaast kunnen we ook plek bieden aan de opvang van kwetsbare kinderen. Kinderen die goed gedijen bij structuur en professionele aandacht. 

Financiering noodopvang

  • De noodopvang wordt binnen de reguliere schooltijden en reguliere contracturen met de kinderopvang/BSO aangeboden. Dit gaat voor zowel de scholen als voor de kinderopvang zoveel mogelijk met gesloten beurzen.
  • Er is, net als in het voorjaar, sprake van een financiële tegemoetkoming voor de eigen bijdrage tot de maximum uurprijs voor ouders die de facturen voor de kinderopvang/BSO doorbetalen.

Meer weten over kinderopvang en het coronavirus? KLIK HIER

Heeft u vragen over onze noodopvang neem dan contact op met onze klantenservice via 070-3175959 of stuur een email naar klantenservice@vlietkinderen.nl 

Bel ons Plan een rondleiding Ga naar ouderportaal Ga naar ouderportaal