Aanmelden
Rondleiding aanvragen
Onze locaties

Feestelijke opening nieuwe Spelinloop in Leidschendam Centrum

13-09-2017

In samenwerking met de gemeente Leidschendam-Voorburg, opent Vlietkinderen een Spelinloop in Kindcentrum Splash, Zaagmolenstraat 98, 2265 WV Leidschendam.

De feestelijke opening van deze nieuwe Spelinloop is op woensdagochtend 13 september aanstaande, vanaf  09.30 uur zijn ouders en kinderen en andere belangstellenden van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Vlietkinderen heeft ook spelinloop-locaties in de wijk Prinsenhof in Leidschendam (in de Waterlelie) en bij peuterspeelzaal De Ballon in Voorburg Noord.

De Spelinloop Splash is een ontmoetingsplek voor ouders en kinderen uit Leidschendam-Voorburg, waar kinderen met elkaar en met hun ouder/opvoeder in een ongedwongen sfeer kunnen spelen. Bij de Spelinloop kunnen ook opvoed- en opgroeivragen worden gesteld.

Het opvoeden van kinderen is leuk, maar kan soms ook vragen of twijfels oproepen. Ouders kunnen daar tijdens de Spelinloop met elkaar over praten en elkaar handige tips geven. Ervaren medewerkers kunnen waar nodig samen met u zoeken naar de best passende oplossing. Zij geven u vanuit hun professionele achtergrond en ervaring, advies.

Een persoonlijk gesprek met een pedagoog behoort ook tot de mogelijkheden. Er zijn geen kosten verbonden aan deze adviesgesprekken.

Herkent u zich in deze vragen?

  • Mijn zoontje zegt op alles “nee” en krijgt steeds vaker een driftbui, is dat normaal?
  • Help, mijn kind wordt elke nacht een paar keer wakker. Ik doe geen oog meer dicht. Wat kan ik doen?
  • Mijn dochter wil niet eten, elke avond is er strijd aan tafel…
  • Ik vraag mij soms af of ik het allemaal wel goed doe...

Dan is een bezoek aan de Spelinloop de moeite waard. U komt in contact  met andere ouders met (jonge) kinderen, die vaak met dezelfde vragen rondlopen. Met een goede kop koffie of thee kunt u met elkaar hierover praten, terwijl de kinderen lekker samen spelen of samen met u het aanwezige spelmateriaal verkennen.

Goed om te weten, de Spelinloop is gratis toegankelijk voor iedereen!

Contactpersoon voor de redactie:

Yvonne Bood-Wentink

Marketing Communicatie Vlietkinderen

y.bood@vlietkinderen.nl – 06 53 251 989 / 070 317 59 59