NederlandsEngels

Coronavirus, onze maatregelen

13-05-2020

In navolging op de berichtgeving van gisteren een update van de acties die Vlietkinderen (vanaf maandag 16 maart) neemt op basis van de maatregelen van de overheid en het RIVM.

Onze locaties zijn open, wij zijn er voor de kinderen en hun ouders, wij blijven een veilige plek bieden, zodat de maatschappelijk gevolgen beperkt blijven. Alle randzaken (bijeenkomsten, scholing, oudergesprekken etc) worden opgeschort.

Kinderen met milde luchtwegklachten: hoesten, snot, keelpijn of koorts moeten thuisblijven en zoveel mogelijk sociaal contact vermijden. Na 24 uur klachtenvrij is het kind weer welkom.

Deze richtlijn geldt voor iedereen dus ook voor onze medewerkers.

Mochten zich bij een kind klachten ontwikkelen tijdens de dag , dan zullen wij contact met de betreffende ouders opnemen met het verzoek het kind zo snel mogelijk op te halen.

Om besmettingsrisico te minimaliseren wordt op locaties, waar mogelijk,  de spreiding van kinderen over beschikbare ruimtes, toegepast. Wij werken daarin samen met onze partners in het basisonderwijs en proberen samen het beste te doen in deze weken.

Medewerkers van onze ondersteunende afdelingen werken in wisseldienst of thuis. Hierdoor zijn wij mogelijk telefonisch minder goed bereikbaar.  

U kunt jouw vraag altijd per mail stellen via klantenservice@vlietkinderen.nl

voor meer informatie en/of vragen verwijzen wij je naar www.rivm.nl  

Bel ons Plan een rondleiding Ga naar ouderportaal Ga naar ouderportaal