Aanmelden
Rondleiding aanvragen
Onze locaties

Naschoolse opvang

Vlietkinderen heeft 16 locaties voor naschoolse opvang in Leidschendam, Voorburg en Den Haag (Leidschenveen).

De locaties voor de leeftijd van 4 tot 8 jaar zijn in of dicht in de buurt van basisscholen. Vlietkinderen heeft ook locaties voor de leeftijd van 8 tot 13 jaar. Wij kiezen bewust voor een splitsing in leeftijd, omdat met name de jongere kinderen gebaat zijn bij opvang in een veilige vertrouwde omgeving. Oudere kinderen kunnen meer uitdaging aan en hebben dit ook nodig om zich verder te kunnen ontwikkelen naar zelfstandigheid. U vindt hier enkele handige tips over de ontwikkeling van kinderen van 4 tot 13 jaar.

Het activiteitenaanbod op onze naschoolse opvang is groot en gevarieerd. Muziek, sport en cultuur en creativiteit worden zowel door onze pedagogisch medewerkers als in samenwerking met externe organisaties aangeboden. Veel van onze locaties hebben zogenaamde ateliers voor deze activiteiten.

Op de woensdagmiddag is het extra leuk op onze naschoolse opvang met bijvoorbeeld speciale workshops, sport en creatieve activiteiten. U kunt bij ons ook terecht voor huiswerkbegeleiding. Kortom, goede redenen om uw kind (ook) op de woensdagmiddag bij Vlietkinderen naar de naschoolse opvang te laten gaan! 

U kunt bij ons ook terecht voor extra service, zoals bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding of een warme maaltijd. 

U kunt bij de naschoolse opvang ook gebruik maken van ruildagen.
Lees hier de spelregels.

Klik hier voor een locatie bij u in de buurt of neem contact met ons op.

Kinderopvangsoort

School

Postcode

Aantal km van woonplaats