Aanmelden
Rondleiding aanvragen
Onze locaties
Vacatures

Naschoolse opvang omgeving Den-Haag | Vlietkinderen

Zoekt u een fijne locatie voor de naschoolse opvang van uw kinderen? Bij Vlietkinderen zijn uw kinderen van harte welkom wanneer zij uit school komen! Met verschillende locaties in Leidschendam, Voorburg en Den Haag (Leidschenveen) is Vlietkinderen dichtbij de school van uw kind gevestigd waardoor uw kind makkelijk opgevangen kan worden na school.

Wilt u uw kind aanmelden voor naschoolse opvang bij Vlietkinderen? Klik dan hier voor het aanmeldformulier.

Opvanggroepen

Bij Vlietkinderen worden de kinderen opgevangen in groepen die ingedeeld zijn op leeftijd. Zo zijn er groepen voor kinderen van 4 tot 8 jaar, en een groep waarin kinderen van 8 tot 12 jaar worden opgevangen. Deze splitsing in leeftijd is bewust gekozen om de naschoolse opvang zo passend mogelijk te kunnen maken voor alle kinderen die opgevangen worden door Vlietkinderen. Kleine kinderen zijn bijvoorbeeld gebaat bij een vertrouwde, veilige omgeving, terwijl oudere kinderen juist meer uitdaging kunnen gebruiken om zich te ontwikkelen en zelfstandiger te worden. Omdat wij de ontwikkeling van kinderen erg belangrijk vinden, hebben wij speciaal voor ouders enkele tips opgesteld. De tips voor kinderen van 4 tot 12 jaar kunt u hier vinden.


naschoolse opvang


Activiteiten en service bij naschoolse opvang

De tevredenheid van uw kind op de naschoolse opvang staat bij Vlietkinderen hoog in het vaandel. Om uw kind weer met een lach te zien vertrekken van onze naschoolse opvang, organiseren wij veel verschillende activiteiten. Dit grote en gevarieerde aanbod bestaat uit leuke activiteiten op het gebied van muziek, sport, spel, techniek en cultuur en stimuleert de creativiteit van de kinderen. De activiteiten worden zowel door onze eigen pedagogisch medewerkers aangeboden, als door externe organisaties die met ons samenwerken. In onze zogenaamde ‘ateliers’ kunnen de kinderen naar hartenlust spelen, bewegen, knutselen en ontdekken.

Woensdagmiddag

De woensdagmiddag is altijd een speciale middag op onze Vlietkinderen locaties. Op de naschoolse opvang worden dan speciale workshops georganiseerd die te maken hebben met sport of creatieve activiteiten. We zorgen voor een rustige omgeving waar kinderen hun huiswerk kunnen maken. Waar nodig worden kinderen geholpen met het maken van hun huiswerk. Het eten van een warme maaltijd op de naschoolse opvang behoort ook tot onze extra services waar u gebruik van kunt maken. Zo ziet u dat de woensdagmiddag ook een goede optie is om uw kind bij ons te brengen op de naschoolse opvang!

Bij onze naschoolse opvang is het mogelijk om gebruik te maken van ruildagen. Lees hier de spelregels van Vlietkinderen naschoolse opvang.

 

Wilt u meer informatie over de naschoolse opvang van Vlietkinderen? Klik hier voor een locatie bij u in de buurt of neem contact met ons op.

 

Klik hier voor een locatie bij u in de buurt of neem contact met ons op.

Voorschoolse opvang | Tussenschoolse opvang | Buitenschoolse opvang | Peuterspeelzaal

Scroll naar beneden voor een overzicht van onze locaties ⇓

Zoek naschoolse opvang bij u in de buurt

Kinderopvangsoort

School

Postcode

Aantal km van woonplaats