Aanmelden
Rondleiding aanvragen
Onze locaties
Vacatures

Modellen gezocht!

Wij geloven er echt in dat goede communicatie via woord en beeld gewoonweg onmisbaar is. Uiteraard horen een goede website en social media daar tegenwoordig helemaal bij. Op onze Facebook-pagina hebben wij al een levendige community opgebouwd, waar we super blij mee zijn. Dat smaakt naar meer. Wij gaan ons Instagram account upgraden én nog leukere content op onze Facebook-pagina delen.

Privacy is heel belangrijk!

We moeten tegenwoordig rekening houden met een paar belangrijke zaken. Social media is natuurlijk super cool maar vraagstukken omtrent privacy moeten grondig en zorgvuldig uitgedacht worden. Zeker als het om kinderen gaat! Vlietkinderen respecteert de privacy van kinderen volledig en licht al haar medewerkers en de haar klanten hierover in. Toch zouden wij het heel leuk vinden om leuke foto’s te kunnen plaatsen van onze enige échte Vlietkinderen-kanjers. Hiermee hopen wij een interactief en persoonlijk platform te creëren. Daarom zijn wij op zoek naar onze eigen SUPERSTERREN en TOPMODELLEN die het leuk vinden om gefotografeerd te worden en te figureren in allerlei Vlietkinderen campagnes, on- en offline (print).

We schieten hele mooie en levendige plaatjes!

Wat voor foto’s worden dat dan? We willen zo veel mogelijk foto’s verzamelen van onze kleine helden en heldinnen, het liefst van alle leeftijden. We willen de foto’s vooral zo echt mogelijk laten zijn en representatief voor de dagelijkse activiteiten bij Vlietkinderen. Spelen, lachen, huilen mag op de foto en ook pratende en, dansende kids fotograferen we graag. En als mama en/of papa het stiekem zelf ook heel leuk vinden, graag! Dan mogen zij ook op de foto! We willen er een leuke dag van maken, met mooie foto’s, gemaakt door een professionele fotograaf, als resultaat.


Wanneer en waar kun je aanmelden?

Voor het maken van de foto’s denken we aan eind april/begin mei. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen gaan we zo snel mogelijk een datum prikken!

Wil jij hieraan mee doen of ontvang je graag nog wat meer informatie? Meld je aan of mail naar Yvonne Bood via communicatie@vlietkinderen.nl .

Vermeld in dit mailtje de naam, leeftijd en locatie van de superster in kwestie.