NederlandsEngels

Tussenschoolse opvang de Parachute

Tussenschoolse opvang Voorburg Noord | De Parachute

Tijdens de Tussenschoolse opvang Voorburg Noord | De Parachute kunnen de kinderen van de groepen 1 tot en met 8 gezellig lunchen in hun eigen klas. Wij werken met een vast team van vrijwilligers en pedagogisch medewerkers. Dit betekent dat er iedere dag, bij iedere klas, dezelfde medewerker staat. Wel zo vertrouwd! De TSO medewerkers zorgen voor een goede overdracht aan de basisschool.

Voor vragen over de dagelijkse gang van zaken bij de TSO kun je contact opnemen met de TSO cordinator, Kelly Guijt- Heemskerk, via tsoparachute@vlietkinderen.nl 

LunchTips!

Gezond eten vinden we belangrijk, ook tijdens de tussenschoolse opvang. Dus, om het broodtrommeltje van jouw kind extra gezond en lekker te maken hebben we een paar tips:

 • Geef naast een boterham/broodje ook fruit en/of groentesnacks mee, zoals tomaat, wortel, komkommer of reepjes paprika.
 • Wel eens gedacht aan een wrap? Die kun je lekker vullen met een groentespread, plakje kipfilet, kaas, blaadjes sla erbij, verzin het maar!
 • Kies voor bruin of volkoren brood, daar zitten meer vezels in dan witbrood, is dus gezonder en geeft een verzadigd gevoel.
 • Is jouw kind dol op kaas? Maak dan boterhammen met 30+ kaas een dag van te voren klaar en bewaar ze in de vriezer. Dan is je kaas niet zweterig de
 • Bak ook eens een omelet of een volgranenpannenkoek voor in de broodtrommel.

 • Voor meer inspiratie kijk HIER.
Chantal Roodakkers

Manager kindcentrum

Chantal Roodakkers

Praktische informatie over deze opvang

 • Kosten tussenschoolse opvang

  De kosten voor de tussenschoolse opvang kun je hier vinden.

 • Buiten spelen

  Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen alle minimaal een half uurtje buiten spelen, zodat zij een lekkere 'frisse neus' kunnen halen en hun energie goed kwijt kunnen. De kinderen van de groepen 1 tot en met 4 kunnen spelen op het nieuwe groen/blauwe schoolplein (voorplein). De groepen 5 tot en met 8 spelen op het achterplein met de duikelrekken, ping-pong tafel en/of de voetbalgoaltjes. Natuurlijk wordt het 'wagenpark', de skelters en fietsjes, ook naar buiten gereden tijdens de pauze. Genoeg te beleven dus!

  Naast het buitenspelen worden er diverse andere activiteiten aangeboden, zoals knutselen, een gymzaal(sport)activiteit, (bord)spelletjes of een leuke workshop! Iedere maand verschijnt er een poster in de klassen waarop staat wat de activiteiten zijn die maand. Foto’s van deze activiteiten vindt je terug via de Facebookpagina van Vlietkinderen. 

 • Lunchgemak

  Bij TSO de Parachute bieden wij ook de mogelijkheid om, tegen een kleine vergoeding, 'Lunchgemak' af te nemen. Een gezonde lunch met heerlijk vers brood, zoet/hartig broodbeleg, een glas melk (of Optimel) en fruit. Als extra bieden wij de kinderen ook weleens een tosti of een gekookt ei aan. De kinderen eten gezellig aan tafel in het BSO lokaal. Wanneer jouw kind gebruik maakt van naschoolse opvang bij Vlietkinderen is Lunchgemak op een opvangdag, zonder extra kosten.

 • Tostidag

  Wat iedere keer weer supergezellig is, is de 'Tostidag'!
  Kinderen nemen een boterham mee met kaas (vanwege vegetariërs en geloofsovertuiging geen tosti met vleeswaren). Vervolgens roosteren wij dit brood in onze tosti-ijzers en zo hebben de kinderen een heerlijke tosti tijdens de TSO. Superlekker en de kinderen zijn er altijd erg enthousiast over!

 • Contact opnemen

  Heb je vragen over de TSO? Dan kun je terecht bij de TSO-coordinator, Kelly Heemskerk, via 06 149 50 255 of via de mail, tsoparachute@vlietkinderen.nl  

 • Scholen

  De Parachute

 • Contactgegevens locatie

Adres

Openingstijden

De TSO is geopend van 12:00 tot 13:00 uur.

Neem een kijkje bij "Tussenschoolse opvang de Parachute"

Bel ons Plan een rondleiding Ga naar ouderportaal Ga naar ouderportaal