NederlandsEngels

Tussenschoolse opvang de Maria Bernadette

Tussenschoolse opvang | Leidschendam Raadhuiskwartier

Bij de Tussenschoolse opvang Leidschendam Raadhuiskwartier | de Maria Bernadette eten de kinderen in diverse ruimten in school. Wij maken gebruik van de aula, één klaslokaal en de kantine van “De Batstee”. De kinderen blijven tijdens het eten aan tafel zitten en kunnen dan rustig en op een ontspannen manier met elkaar praten en eten.

Elk kind heeft behoefte om te ontspannen op zijn/haar eigen manier. Alle kinderen blijven in ieder geval 15 minuten zitten. Hierna mogen kinderen naar buiten, de kleuters gaan na het eten lekker spelen in de aula.

Michèle Dorsman

Manager kindcentrum

Michèle Dorsman

Praktische informatie over deze opvang

 • Activiteiten tussenschoolse opvang

  Na het eten bepaalt de TSO medewerker, afhankelijk van de weersomstan-digheden, of er binnen of buiten wordt gespeeld. Bij slecht weer eten en spelen de kleuters in het eigen klaslokaal en krijgen allerlei speelgoed aangeboden.

  Buiten hebben we divers speelgoed zoals stelten, basketbalnet, springtouwen, hoepels en ballen etc. Voor deze groepen hebben we voor binnen ook voldoende spelletjes voor als het onverhoopt slecht weer is.

  Om 13.00 uur komen op het grote schoolplein 2 leerkrachten buiten. Het buitenspeelgoed wordt dan opgeruimd. Om 13.10 gaat de bel en dan gaan alle kinderen naar binnen. Ze hebben dan lekker kunnen hollen en kunnen met een frisse neus weer aan de les beginnen.

 • Kosten tussenschoolse opvang 

  De kosten voor de tussenschoolse opvang kun je hier vinden.

 • Scholen

  Maria Bernadette

 • Contactgegevens locatie

Adres

Openingstijden

12.00 tot 13.10 uur

Neem een kijkje bij "Tussenschoolse opvang de Maria Bernadette"

Bel ons Plan een rondleiding Ga naar ouderportaal Ga naar ouderportaal