NederlandsEngels

Tussenschoolse opvang Trampoline

Tussenschoolse opvang Leidschendam Duivenvoorde | Trampoline

Bij Vlietkinderen is de Tussenschoolse opvang Leidschendam Duivenvoorde | Trampoline anders geregeld dan dat u gewend was bij de overblijf van de Trampoline. Wij werken met abonnementen, stickers en de mogelijkheid om incidenteel opvang af te nemen.

De abonnementen neemt u bij ons af via een aanmeldformulier. Wij willen graag weten waar wij u kunnen bereiken, de bijzonderheden over uw kinderen, u adresgegevens natuurlijk.

Voor de dagelijkse gang van zaken bij de TSO, kunt u terecht bij de TSO coordinator Marije Kulker, u kunt haar bereiken via: tsotrampoline@vlietkinderen.nl 

LunchTips!

Gezond eten vinden we belangrijk, ook tijdens de tussenschoolse opvang. Dus, om het broodtrommeltje van jouw kind extra gezond en lekker te maken hebben we een paar tips:

  • Geef naast een boterham/broodje ook fruit en/of groentesnacks mee, zoals tomaat, wortel, komkommer of reepjes paprika.
  • Wel eens gedacht aan een wrap? Die kun je lekker vullen met een groentespread, plakje kipfilet, kaas, blaadjes sla erbij, verzin het maar!
  • Kies voor bruin of volkoren brood, daar zitten meer vezels in dan witbrood, is dus gezonder en geeft een verzadigd gevoel.
  • Is jouw kind dol op kaas? Maak dan boterhammen met 30+ kaas een dag van te voren klaar en bewaar ze in de vriezer. Dan is je kaas niet zweterig de
  • Bak ook eens een omelet of een volgranenpannenkoek voor in de broodtrommel.

  • Voor meer inspiratie kijk HIER.

Voorzieningen:

CultuurCreativiteitAtelierWarme groentemaaltijd
Femke Stadhouders

Manager kindcentrum

Femke Stadhouders

Praktische informatie over deze opvang

Adres

Openingstijden

Vlietkinderen verzorgt vanaf de eerste dag na de zomervakantie –maandag 24 augustus- de overblijf op de basisschool van uw kinderen. Dit doen we samen met de huidige overblijfkrachten van de Trampoline. TSO Trampoline is tijdens de schoolpauze geopend.

Bel ons Plan een rondleiding Download foto's en schriftje Download foto's en schriftje