Aanmelden
Rondleiding aanvragen
Onze locaties
Vacatures

Kinderdagverblijf Voorburg Midden | Pinkeltje

Kinderdagverblijf Voorburg Midden | Pinkeltje

Deze ruim opgezette en huiselijk ingerichte locatie aan de Delflandlaan in Voorburg biedt ruimte aan maximaal 56 kinderen van 0 t/m 4 jaar.

Met een vast team van ervaren pedagogisch medewerkers, zorgen we er elke dag voor dat kinderen een onvergetelijke tijd hebben op kinderdagverblijf Voorburg Midden | Pinkeltje. Ons streven is dat de kinderen én hun ouders zich thuis voelen op Pinkeltje. Warmte, geborgenheid, pedagogische kwaliteit, vertrouwen in elkaar en belangstelling naar elkaar toe, staan bij ons hoog in het vaandel.

Nieuwbouw KDV Pinkeltje, klik hier voor een beeldimpressie!

Kinderen leren spelenderwijs, ze spelen met taal, met klanken, woorden en zinnen. Zonder dat zij zich hier bewust van zijn, groeit hun woordenschat snel. Kinderen leren graag en ontwikkelen zich snel. Wij bieden kinderen graag passende en uitdagende activiteiten aan. Dit altijd naar de interesse van een kind en op vrijwillige basis.

Op kinderdagverblijf Voorburg Midden | Pinkeltje werken we met de pedagogische methodes UK &PUK en Earlybird. Uk &Puk is een methode waarmee wij in vaste thema’s werken.

Earlybird is een methode die kinderen op hele jonge leeftijd laat kennismaken met de Engelse taal. Op hele jonge leeftijd staan de oren van hele jonge kinderen al open voor klanken van een andere taal. Met het programma Benny’s playground maakt Earlybird gebruik van deze ontvankelijke fase voor taalverwerving. Pedagogisch medewerkers worden regelmatig bijgeschoold op deze methodes maar ook op allerlei andere vakgebieden.

Vlietkinderen Kinderdagverblijf Pinkeltje beschikt over een mooie buitenruimte met een grote moestuin en voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Opvang vóór schooltijd met (of zonder) ontbijt!

Gaat uw kind naar basisschool De Dijsselbloem? Dan bieden we u de mogelijkheid om uw kind(eren) 's ochtends om half acht bij Pinkeltje te brengen. 

Kent u het? ’s Ochtends haasten, snel aankleden, een boterhammetje voor onderweg, afzetten bij school en hup… de file in. Daar hebben wij een oplossing voor: voorschoolse opvang (VSO) vanaf half acht. Uw kind blijft bij ons tot aanvang schooltijd. Wij zorgen dat uw kind op tijd, veilig en met een goede overdracht aan de leerkracht, in de klas komt.

Tijdens de VSO-tijd kunnen de kinderen nog even rustig wakker worden, samen een spelletje doen, een boekje lezen, spelen of gewoon nog even lekker chillen.

Voor € 1,00 extra per keer eten de kinderen samen een gezond, lekker en voedzaam ontbijtje waarmee ze vol energie aan hun schooldag kunnen beginnen.

De kosten voor Voorschoolse opvang vindt u hier. Ook voor deze vorm van kinderopvang kunt u Kinderopvangtoeslag aanvragen.

Hebben we uw belangstelling gewekt? Meld u dan aan voor de VSO (met of zonder ontbijt) en gun uzelf en uw kind(eren) een rustige start van de dag!

U kunt hier zich aanmelden.

Voor voor- en naschoolse opvang kunt u terecht bij onze locatie Stoer en Robuust, Veurselaan 15 in Voorburg.

Vraag naar de mogelijkheden via 070 317 59 59 of via klantenservice@vlietkinderen.nl 

Nieuwsgierig geworden? Komt u gerust eens een keer kijken wij leiden u graag rond.

Meld uw kind(eren) nu aan voor Vlietkinderen Kinderdagverblijf Pinkeltje!

 

 

Adres

Delflandlaan 4
2273 CS Voorburg

T KDV 070-2005320
E klantenservice@vlietkinderen.nl

Locatiemanager
Nanda Meulmeester

LRK nummer KDV: 186288189
LRK nummer NSO: 297069731 (VSO)

Opvangtype(s)
KDV - 48 kindplaatsen
VSO - 10 kindplaatsen

Activiteiten

Inspectierapport(en)
Inspectierapport GGD VSO Pinkeltje 2019.pdf
Inspectierapport GGD VSO Pinkeltje 2018.pdf
Inspectierapport GGD KDV Pinkeltje 2019.pdf

Voorzieningen


Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur.

 


Leuke links

http://www.earlybirdie.nl/index.php?page=Programmas-Kinderdagverblijven_en_peuterspeelzalen&pid=180

Earlybird